Tatlismomy Karbavss06 Merhaba Fatoş hoca bu haftadan sonra yokmuş, muayenehane açacakmış sonrasında kiminle devam etmeyi düşünüyorsunuz
Karbavss06 Tatlismomy klinik açacağını söylemişti ama bu haftadan sonra olduğunu hiç bilmiyordum doğum için hastahaneyle anlaştık biz bide hiç konuşmadık bu durumu şuan derin düşüncelere daldım 😅
Tatlismomy Karbavss06 bizde yılbaşından önce anlaştık bugün muayeneye gittiğimde söyledi . Ben de derin düşüncelere daldım nasıl olcak bilmiyorum 😅
Tatlismomy Karbavss06 anlaşma yaptığımızı söyledik o konuda bişey söylemedi, sedece hastalarımı Gizem hanıma yönlendiriyorum gidip tanışabilirsiniz dedi.
Karbavss06 Tatlismomy gerçekten doğuma sayılı günler kala alabileceğim en yıpratıcı haber bu olabilir yarın bir arayıp bilgi almaya çabalayım bakalım bana ne diyecek 😂
Tatlismomy Karbavss06 kesinlikle doğuma kaldı 2-3 hatfa, ne soracağımı ne söyleyeceğimi de bilemedim 🤔
Karbavss06 Tatlismomy aynı şekilde bende öyleyim yüzüstü bırakılmak nedir onu öğrendik bu da bize ders olsun 😅
Tatlismomy Karbavss06 hangi doktorla devam etmeyi netleştirdiğimizde de bilgi alışverişi yapmalıyız bence 😇
Tatlismomy Karbavss06 Nurhan Çelik’e gitmeye karar verdim ben canım bugün de gittim görüştüm kendisiyle tavsiye ederim
birLinaannesi Yıldırım-Doruk bile 20 bin olduysa.. ki başından beri takipli hastasıyım mutlu beyin🥲 Hayırlısı olsun inşaAllah