gocebeanne Bugün çatlamanın 12. günü gözle görülür bir şey yoktu testin arkasına flaş tuttum çizgi var gibi geldi (5.dk) sonra içini açtım biraz daha belirginleşti. umudumu kaybetmiştim kendi kendime umutlandım 🥲
Tbsra95 gocebeanne ay ben oldum bile sonra eşime gösterdim oda gördü ama ben cok umutlu değilim hastaneye bile gidesim gelmiyor bu gün yarın adet olurum diyorum belim kasıklarım adet olacaksın diyo 😁
gocebeanne Tbsra95 görünüyor bende gördüm sizinkini hayırlısı olsun inşallah ben birkaç gün daha test yapar öyle hastaneye giderim. Adet belirtisiyle hamilelik aynıymış zaten 😁
Tbsra95 Yncygt adet olacak gibi belim bacaklarım kasıklarım sızlıyor canım bir de adet zamanı gibi mide bulantısı hafif ama bu ben de her adet olacağım zman oluyo
gocebeanne Yncygt hiçbir şey yok kasıkta batmalarım oldu ama psikolojik olduğunu düşünüyorum belim sırtım zaten ağrıyor 😣 bakalım inşallah hamileyimdir ve süreç sağlıklı bi şekilde devam eder.
Cgdmerl Tbsra95 zaten bunların aynısı gebelikte belirtisi, tabi adet de olabilirsiniz ama adet olacakmış gibi ağrı çekiyorsunuz hem de uzun bir süre. Umarım istiyorsanız gebesinizdir😊
xhbgns Tbsra95 Testiniz cok net degil kan degerinize bakmak daha saglikli olur mu erken gebelik belirtileri ile regl belirtileri neredeyse ayni o yuzden bence kan testi verin ki emin olun
Tbsra95 gocebeanne aynen ben bir kaç gün daha yaparım yine kandan cok korkuyorum belki direk olmazsam 1 hafta sonra giderim yani ruh halime bağlı cunkü pek umutlu değilim yanıltma payı vs cok gördük burada hakkımda hayırlısı senin içinde hayrlısı
Tbsra95 Cgdmerl aynen eğer olursa ikinci gebelik olacak kızım var 5 yasında onda adetle aynı belirtilerdi