Kubradagdevren Bebek_sevdalisi4 hayırlısı sıkmayın canınızı tevekkül edin vardır zamanı emin olun ben 3 sene bekledim o süreçte çok sıkıntılar yaşadım kürtaj bile oldum en ümidimi kestiğim anda rabbim nasip etti umarım sorunsuz bir şekilde olur sizinki de 🍀🤍
Bebek_sevdalisi4 Kubradagdevren amin inşAllah bu güzel haberi size en kısa sürede veririm hayırlısı diyorum hep nasip 🫶🏻
Kubradagdevren Bebek_sevdalisi4 doğurana kadar burdayım hadii bakalım inşallah verirsin o güzel haberi 😂🥰
Bebek_sevdalisi4 Kubradagdevren hadi kız inşAllah tanımıyorum seni ama gerçekten böyle mesaj atman falan beni çok umutlandırdı önümüzdeki aylar güzel haberi vermek ümidiyle İlk sana yazıcam 🫶🏻😂
Kubradagdevren Bebek_sevdalisi4 inşallah canım benim şu mübarek günde rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah inanıyorum en kısa zamanda haberini alıcaksın 💞🍀🤲
Bebek_sevdalisi4 Kubradagdevren Kübracım sana yazmak istedim hamileyim uzun süre oldu baya ama kalp atışını duydum bugün şükür sana söylicem demiştim ve sevincimi paylaşmak istedim 🥹😂
Kubradagdevren Bebek_sevdalisi4 maşallah canım benim sağ salim kucağına almakta nasip olur inşallah inan çok mutlu oldum senin adına böyle güzel bir haberi de paylaştığın için çok teşekkür ederim 🫶🏼❤️🍀🎉