Dileylim Ben de sancıyla uyandım ama benimki azalıyor biraz sonra tekrardan artıyor süre tutmaya çalışıyorum
Serguzestt Bir saat önce ben de aynı ağrıyla uyandım wc’ye gittim şimdi arada ağrı geliyor ama uyandığımdaki gibi değil şiddeti. Sabah bi doktora gideyim ben de 2cm açılmam vardı 38+2yim
Serguzestt Ankara-58 yok şuan vurmuyor ama ağrı uykumdan uyandırdı şimdi de arada kasıklarım geriliyor duşa girmeyi deneyeceğim bi
Sevgitekin 39+6 dayım bende sancılanmak istiyorum doğurmak istiyorum artık ya Rabbim hepimize kolay güzel doğumlar nasip etsin 🥲
Sevgitekin Ankara-58 dayanılmıcak kadarsa fazla beklemeyin evde hastahanenizde yakın sanırım öyle okudum gibi. Gidin bi görünün 🤲🙈 dualarım sizlerle
Serguzestt Ankara-58 benim de azaldı ama yokluyor Allah yardımcımız olsun kolaylıkla gelsinler dünyaya inşallah
Ankara-58 Serguzestt şuan azaldı sadece kasıklarimda hafif kaldı ama vajinamin olduğu yer hala sanciyo
Ankara-58 Nesoruyon şuan karşımdaki agri geçti kasık ve bacaklarima vuran agri kaldi canım çok şiddetli değil orta derece de reng olacak gibi agri tam şuan