EliFurkan Ben kurban kesildigini gordum esimde kolumda bilezik gormus o zaman hamile oldugumu ogrendim 13. haftada da oglumuz olacagini ogrendik 😊bazi ruyalar seytandandir bazilari gercektir derler, benim dogru cikti
Busrabnrby EliFurkan 3 kere gordum.ruyayi artik. Bende tesdufmu diyorum. Bilmiyorum ya hayorlisi.ne ise o.olsun bakalim
Tugbaa1 bbuussrraa Ben öyle duydum hatta arkdasim kız çocuk gördü rüyasında erkek oldu hadi hayırlısı ☺
Busrabnrby Emine24 inan ki bende cok merak ediyorum doktor kiza benziyo diyo ama bakalim ne olcak ayrintiliyi bekliyoruz
Busrabnrby Elizanmerve ama ruyada erkek bebek gormek tam.tersi olur derler canm rabbim gonlune gore versin insallah hayirli evlat olsun saglicakla gelsin ☺
Sonay Busrabnrby bende bugün ruyamda erkek bebeğim olduğu gördüm kızım da oluyormuş. Cinsiyet kız ama erkek ne alaka dedim 😏 bence bilinçaltı bunlar. Ben oğlumda hep erkek bebek görürdüm erkek oldu ikinci gebeliğim erkek görüyordum cinsiyeti kız anlamadım 😛
Busrabnrby Sonay ruyalar hic bir zaman yalan degildir sadece ruyanin bilnc alti veya seytani ruyalar olani var ama tutan ruyalarda var canm zaten biz erkek cocuk gormekten bahsetmiyoruz burda ruyada bilezik gormekten bahsettik genelde ruyada erkek cocuk gorursrn tersi olur derler sennde simdi tutmis iste canm oglundada gercekten gormussun ruyalari kesinlikle kucumseme anlamlari cok onemli ruyalarin
Busrabnrby Sonay bende sole dusunuyorum 1 kere gorsem kesinlikle umursamam ama 3 kere gordum ayni ruyayi ucudemi bilinc alti ve gervekten merak ettigim icin sordum canm 😚
Sonay Busrabnrby bende cinsiyetini öğrenene kadar oyle 4-5 defa gordum cinsiyetini öğrendim kız görüyorum ama arada yine erkek bebek görüyorum sanırım hala inanmıyorum kızım olacağına ondan 😁 sende belki erkek bekliyorsan içine oyle doğuyorsa Bilinçaltı olarak Görüyor olabilirsin diye düşünüyorum cnm 😊
Busrabnrby Sonay olabilir tabiki canm ben zaten kiz diye bekliyorum artik tabiki en onemlisi rabbim hayirlisni versin herseyin onemli olan o hic fark etmez kiz veya erkek
Busrabnrby Lamelif bakalim bizde bizimkini net ogreniriz insallah bi an once biseyler almak istiyorum alamiyorum ya