Seymoshh 1Sendemi2 pendik devlet hastanesinin kurtköy semt polikliniğinde yaptırmıştım ikili taramayı orada yapılıyorsa hastanenin kendisindede yapılır diye düşünüyorum
1Sendemi2 Kubra-233 bende onu öğrenmeye çalışıyorum sali randevu aldım. Yapilmiyorsa boşuna gitmişim diye. Yapılan bir yere randevu alayım. Siz yaptırdınız mi ?
Kubra-233 1Sendemi2 yok ben yaptırmadım 12 haftaya girdim yeni ilerlerken zamanda isteyecektir doktor diye sordum kimine hiç yaptırmayın diyor kız kardeşim falan hiç yaptırmadı bu testi bilmiyorum kararsızım hala
1Sendemi2 AynurOncul pendik d3vlet biz yapamıyoruz tuzla dq yazpmaz dedi . Siz tuzla da hangi doktora randevu aldiniz acaba
Ebzeyn @“Sedeef” Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Nisaiye Semt Polikliniğinde bugün ikili test yaptırdım ben.
Serendipity16 Ebzeyn merhaba bir şey sorucam bu hastaneye sık gidiyor musunuz? Randevuları oluyor genelde ama iyi midir diye düşünüyorum
1Sendemi2 AynurOncul teşekkür ederim bir de ona randevu bakayim. Yeşil alan açtılar ama randevu görünmüyor şuan