Sevgitekin Arkadaşlar rota aşısı olsun diğer aşılar olsun bebeğe yaptırılmalı mı . Tam bir bilgiye sahip değilim. bi yerde her aşıyı yaptırmayın dıe bi yazı okumuştum. Aşılarla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
caglanurr Sevgitekin evet yaptırılmalı ben bütün devlet aşılarınıda özel aşılarıda yaptırdım. Etrafımdakilerin çocukları mesela rotayı yaptırmayanlar rota virüsüne yakalanınca yoğun bakımda yattıklarını gördüm
Nurr_22_22 Sevgitekin asi karşıtlığını anlamıyorum size demiyorum ama mantıksız geliyor bana sonucunda bebeğimizin bagisikligini guclendiren miktoplarla rahat savaşsın diye yapılan birsey asi devlet dahil bütün aşılarını yaptırdım ozelleri de aldım bir tek son doz menenjitler kaldı bebeğinize yapacağınız en büyük iyilik aşıları olur ihmal etmeyin 🙏
Baysalcennet Sevgitekin Bence kesinlikle yaptırılmalı ilk oğlumda bilmiyordum tecrübeli sizlik bir yaşında rota virüsü oldu ağır geçti aşı olmadığı için Allah’tn ediyordu yoksa daha sıkıntı imiş
Elifecemom Sevgitekin bana sağlık ocağındaki hemsire paralı olduğu için ben bişey diyemiyorum ama paran varsa yaptır demişti, devlet hastanesindeki bi doktora sorduğumda o da yaptır demişti ki rota aşısı çok önemli bir aşı diye biliyorum
Nurr_22_22 Sevgitekin rica ederim bir anne bebeği için neyin iyi olduğunu kalbinden bilir çevrenizde olumsuz konusanlar olursa dinlemeyin onları 🌸
Sevgitekin Elifecemom önemli ne varsa paralı zaten 😏 nıe devlet karşılamaz anlamıyorum ki yeri gelince en az 3 çocuk diyolar nasıl yetişmez hepsine