Sevim-asel sürekli Pişik oluyorsa sürekli krem sürmeniz lazım o zaman sadece dışkı zamanında değil de sadece pipi de yapsa surmelisiniz benim yeğenim de öyleydi annesi bezden çıkana kdr krem sürdü her bez değiştirdiginde
Birde ıslak mendille değil de islatilmis temizleme pamuğu denediniz mi çok kullanışlı tertemiz ediyor ıslak mendil yakabilir
Yada yıkamayı, oğlum Pişik olunca hemen sabunla yıkıyorum özel bir sabun var bende yara önleyici havlu ile iyi kuruluyorum krem sürüp bez bağlamiyorum altına örtüsünü serip üstüne örtü örtüyorum bir müddet öyle bekletiyorum yaparsa alıp yıkıyorum tekrar vs vs pislikleri böyle atlatıyorum
Sonra mustelanin alt temizleme kremi var zeytinyağli falan onu aldım her altını değiştirdigimde ıslak pamukla temizleyip birde o kremle sildim ne zamandır hiç Pişik olmuyor elhamdülillah onuda öneririm
Pişik kremi olarak da Naturalive in Pişik kremini denedim iki üç aydır kullanıyorum onu sa tavsiye ederim çok memnun kaldım doğal temiz içerikli ne kdr surerseniz sürün temiz yani kimyasal sıfır