MelikeHayrunnisa Merhaba kızlar çok az kaldı 2 gündür hafif sancılarım geliyor. Bu akşamdan beri de çok hareketli bebeğim çok baskı uyguluyor alt tarafa kasıklarım ağrımaya başladı. Nolur dualarınızda bana da yer verin sağ sağlim alıyım oğluşumu kucağıma inşallah🤲🏻Rabbim hepimizi bir seste bir nefeste kurtarsın inşallah
Meltem_goksenin MelikeHayrunnisa benim de MelikeHayrunnisa 40.haftaya girdik..sabrszlıkla bekliyorum yavrumu🥰ana işaret yok🙈
MelikeHayrunnisa Merversen benimki tam gününü beklemeyecek sanırım yaa😊biraz daha beklese iyi olurdu ama yılbaşında doğsun istiyordum
Merversen MelikeHayrunnisa ikimizde ayniymisiz ben pazartesj kontrole gitcem cati muayenesi yapcak ona gore.karar vericez normal mi sezeryan mi olacagina sezeryan derse bekletmez heralde ama normal olursa ben beklerim gibime geliyo çünkü sancim yok
enfla Ahh bizde gorebılsek şu günleri 😄 Rabbim tek nefeste saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın inşaallah 🤲🏻
MelikeHayrunnisa Merversen ben çarşamba gittim nstde biraz sancı çıktı alttan muayene etti açıklık yok dedi kendi sancılarını bekliycez dedi ama benim bebek durdukça kilo alıyor nasıl doğurcam bilmiyorum
Merversen MelikeHayrunnisa ayy ben ilk defa alttan muayene olcam biraz tedirginim acikcasi catin normal doguma musaitmis o zaman senin k yuzden bekliyosunuz insallah dogurursun hemen bir avazda son haftalar cok zor oluyo demi 😊
MelikeHayrunnisa [silindi] az kalmış canım. Bende bi taraftan doğurmak istiyorum bi taraftan korkuyorum çok karışık duygular😣
MelikeHayrunnisa Merversen evet canım çatım müsaitmiş son haftalar gerçekten çok zor özellikle son günler böyle ağrılıyken
CooperBaby Ayy gun gelmis catmis. 🙈 Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisini canim benim.🥰😍