Kızlar baya uzun olacak, yorumlarda bahsettim ama sizlerin genel bir gorusunu almak istiyorum çok zor durumdayim. 29 Aralık’ta gittiğim doktor kontrolünde her şey mükemmeldi, doktorum izinliydi gitmisken başka doktora göründüm 10 gün ilerden gidiyor çok sağlıklı dedi. 30 Aralık günü kabızlık ağrım başladı şurup içtim devamında tüm karnıma yayılan bir ağrı oldu sıcak su havlu vs bunları uygulayıp yattım sabah sağ bobregimde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım bebek de ordaydi ondan sandım. Gün içinde ağrılarım devam edince 31 Aralık günü acile gittim. Tahliller vs derken beni nst ye aldılar 40 üzeri 4 defa düzenli sancı çıktı. Yatış istediler kendi doktorumun şehir dışında olduğunu beni başka doktora yönlendirdigini söylediler imza verip çıktım guvenemedim çünkü ısrarla alttan muayene istendi. Devlete de gittim sancılar dinmisti ama ciğer geliştirici vurul dedi doktor ben yine bir gün daha doktorumu bekleyim dedim. Ertesi gün gittiğimde doktorum gelmemişti en son aradım. Hocam durum bu diye anlatırken biliyorum nidicarda başlattım ya ona rağmen dinmedi mi ağrılar dedi. Benim bir şeyden haberim yok ilaç verilmedi ki dediğimde çok sinirlendi meğer gerizekalı hemşirelere acil bu ilaca baslayin demiş. Ertesi gün yanına çağırdı. O gün hiç bir eczanede ilacı bulamadık zam gelecek diye saklamış insafsizlar. Doktorum alttan muayene etti hafif iç rahim açılmam olduğunu, enfeksiyonumun olduğunu ve serklaj uzunluğunun 45 mm den 35 mm ye indiğini söyledi. Yatirmak istedi 2 gün hastanede yattım. Ciğer geliştirici, antibiyotik, nidicard her gün 5 kere nst çok yoruldum 9 lt serum verildi sistim. Sürekli ağrımin olup olmadığını sordular ama nasıl bir ağrı bilmediğim için iyiyim dedim sağ böbrekte de hafif büyüme çıktı. Haftaya yine ciğer geliştiriciler vurulacak 4 doz daha. Nidicarda devam özellikle tembih etti doktor. Ama o günden beri nevrim döndü. Sırt ağrısı bel ağrısı uyutmuyor baya regl olacak gibiyim. Sıcak basıyor ter atıyorum sürekli bir de nezle olmuşum hastane sıcağından. Bebeğin hareketleri güzel ama sanki sırtımı ayiriyorlar ikiye. Kasik kemiklerim hamlamis gibi ağrıyor arada bikini bölgesinin orda anlık sancılar oluşuyor. İlk hamileliğim bilmiyorum bu ağrıların ne olduğunu. 2 hafta sonra kontrol ama ağrın olursa haftaya gel dedi henüz doğum yok zamanimiz var dedi. Sezaryen olmak istiyorum bel kemiğimde ve kalcamda romatizma var. Böyle ağrıyı bilmeden açılmayla gider normal dogururum diye çok korkuyorum çünkü dayanamam asla. Bu sırttan karnın tamamına yayılan kas ağrısı gibi ağrılar normal mi🥹 bir de doğum iznimden gitmesin diye mecbur çalışabilir raporu aldım öğretmenim çünkü çalışamaz alsaydım sömestr tatili boşa iznimden düşecekti. Bana akıl verin lütfen 🥹 bu arada bebeğim en son 2 kilo 60 gramdı geçtiğimiz salı