ElifT123 Az önce tuvaletimi yaparken vajinamdan beyaz su aktı minik minik çok küçük beyaz parçalar var bebek çok hareketli ve karnıma ağrı giriyor
Mnos-332 ElifT123 27haftamdayım az önce bende de kahverengi kokusuz sümüksü parça geldi iç çamaşırıma nokta kadar gelmişti peçeteye şişince de küçük parça geldi yine kahvere Sümüksü korku girdi içime
Aysemm44 ElifT123 İçinde kan olmadığı sürece normal kan varsa git hemen bende kan vardı ilk oğlumda bide sümüksü parça icindede kan vardı hemen doğuma aldılar
Nur_50 ElifT123 sancı 5 dk 1 geliyorsa takip et doktora git doğum sancısı olabilir Su gelmeye devam ediyor mu onu takip et
Hirannesi İstemsizce aktiysa suyunuz gelmeye hazırlanıyor olabilir takip edin çoğalacak mi kaçıncı haftadasiniz
Mnos-332 ElifT123 ElifT123 ped taktım takip edecem tekrarlarsa yarın doktoruma giderim hareketleri var bebeklerimin hissediyorum nışan mı gelmiş oluyor acaba
Hirannesi ElifT123 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah benimde en başta azar azar geldi istemsizce hastanede bianda patlamıştı
Hirannesi ElifT123 yani bildigim kadarıyla beyaz olmuyo kahverengi yada pembe oluyo benim su gbi geliyodu vakit ilerdikce kanlı gelmeye başlamıştı