aresinannesi1 cokbilmismom evet benimde öyle sanırım olmadı normal alırım artık napalım hiç bir şekilde eşitlenmez çünkü yatağımıza
amayinedeiyiilerledim aresinannesi1 ben az önce bu seti sipariş verdim. Yatak Esse’nin. Asansörlüymüş umarım uyar yatak boyuna, ölçmedim açıkçası😁 Umarım iyi çıkar
aresinannesi1 amayinedeiyiilerledim insallh uyar ya benim yatağım Doğtaş Amerikan master en yüksek olanlarından olunca sanırım hiç biri uymaz çünkü gece ben bile bazen tuvalete kalktığımda paraşütle mi iniş yapacağım bu ne ya diyorum 😂😂😂
aresinannesi1 cokbilmismom ya dediğiniz aklıma çok yattı anne yanından vazgeçtim çünkü cidden hiç biri olmaz doğru söylüyorsunuz
aresinannesi1 cokbilmismom bir de şey sormak istiyorum en büyük boy olarak 120 cm mi var siz araştırdınız mı yani 110 alsam diyorum 10 cm az bir fark değil tercihim 120 olacak
muallimannem cokbilmismom 2640 TL’ye trendyoldan prego Atlanta Max aldım yatağı içinde biraz ince ama yeterli olur diye düşünüyorum annem yün yatak dolduracak biraz büyüyünce ona yatiririm alt açma sallanma sinekliği var ama anne yani olmuyor zaten yattigim yerden çocuğa bakmak pek kafama uymuyordu illaki kalkcaz😄 daha 3 ay var doğuma kurduk içi geniş uzunluğu iyi ama kullanmadik henüz 😊
Aysegul58 aresinannesi1 Elele madre aldim ben cok guzel daha kullanmak nasip olmadi(9 haftalik daha) ama kurduk baktik bayagi guzel
Meyranas aresinannesi1 park yatak daha İİ bence diğer beşiklerden bin kat İİ uyandığı zaman içinde oynuyor kendini sarkamıyor düşme korkun olmuyor geniş ve rahat bn ilk bebeğimde 5 beşik değiştim park beşik deneyince dünya varmış dedim şimdi yine park beşik alcam bu bebeğime
tugcesakzci aresinannesi1 elele madre aldım canım kalitesi vs çok güzel henüz kullanmadık ama bakalım görücez ileride
Meyranas aresinannesi1 damak vurma bi kenara kendini sarkıtıyorlar kaç kere düştü oğlum anne yanı kullanmama rağmen en sağliklısı güvenli olanı park beşik sarkıtma olayı yok diğer beşikler de sarkıttığı an tepe takla düşüyorlar
Mertsmother aresinannesi1 park yatakların boyutlarının hepsi sabit ben çok araştırdım bir buçuk metre vardır
elmaelmaelma Mertsmother hayır park yatakların ölçüleri sabit değil kesinlikle. 60×80, 65×95, 60×120,60×130, 70×140 diye farklı farklı ölçüler var.