Elifsu25 8 hafta 4 günlük Ramzi veya keseden vs anlayanlar varmış baya burada bende çok merak ediyorum anlayan varsa bakabilir mi lütfen 💕
Sumeyyealts Ramzi 6 7 haftalıkken belli oluyor benimkinde tutmuştu ama büyük olduğu için anlayamadım ben burda 9 haftalık olmuşsunuz ramzi için geç, 6 haftalık görüntüsü varsa onu yükleyebilirsiniz
Elifsu25 Iraz etrafım da herkes kız hissediyor bende rüyalarımda erkek görüyorum psikolojik olarak erkek hissediyorum galiba ya o yüzden merak ettim sağlıkla gelsin miniğim💖
Iraz Elifsu25 amin canım bişi diycem benim abim yoktu hep bir oglum olsun istedim o kadar çok istedim kiiiii inanamazsin bende rüyamda erkek bebek gördüm ve hamdolsun oğlum oldu sağ salim ama doğum yaptıktan sonra şunu anladım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah evlat evlat kız da olsa erkekte evlatmış şuan kızı olanlara özeniyorum Rabbim gonlune göre versin biz bilemeyiz tabiki sadcee his Allah ikisinden de tattirsin inşallah 🤲🏻sağlık shatli
Yesimkso Iraz yok canım 2.bu ilk çocuğum kız nasipse bunu da erkek istiyorum bakalım perşembe günü gitcem 16 haftalık olduk artık söyler heralde doktor:)