Gksdll Merhaba 35. Haftamdayım artık hastane çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş sizler neler koydunuz eksik birşey olmasından korkuyorum. Bir de hiç kullanılmayan şeyler var mı ?
genc2kizannesi Gksdll 2.dogumum olucak sadece gerekli şeyler bebek için 3 takım hastane çıkışı 10lu yada 5li fark etmez Alt açma örtüsü Temizleme pamuğu Emzik 15 adet bez Çorap 2 adet çıtçıtlı zıbın Kalın , penye ve müslin battaniye Pişik kremi
Eflinlina Gksdll ben daha yeni hazırladım 1 takım hemşireye verilecek kiyafet koydum 3 adet alt üst takım koydum zıbınları ve eldiven şapka birlikte İki tane tulum koydum kolaylık olur belki diye Müslin örtü koydum Bataniye koydum kalın ince şeklinde iki tane Bez 10 adet Emzik Islak mendil Alt acma örtüsü Agiz mendili Kendime 1 adet lohusa elbisesi 2 adet pijama takımı önden düğmeli 2 adet kilot 2 adet südyen 3 adet atlet Depand Terlik Havlu pecete Göğüs ucu kremi Nescafe Cıkış için rahat kıyafet Kızlar sizce nasil Aklima gelen bunlar
genc2kizannesi Gksdll kendim için de 2 takım alt üst pijama önden düğmeli 1 takım sabahlıklı gecelik sezeryan olacağım için Terlik İç çamaşırı Depend Göğüs ucu kremi Kağıt havlu, ıslak mendil Kirliler için poşet Yüz havlusu Emzirme sütyeni veya atleti hangini tercih edersen
genc2kizannesi Eflinlina en gerekli şeyler ama bebek için çok fazla kıyafet takımı koymuşsun canım eğer normal doğum yapacaksan 1 gece için 2 takım kıyafet yeterli olur evinde yakın ise ihtiyaç halinde gidip alınabilir sezeryan yapacaksan hemşireye verdiğinden haric 2 takım koy sadece yeter
bdenerigokce genc2kizannesi bence yeterli değil çünkü üstüne işedi bende, terliyor kusuyor Şimdiki aklım olsa 5 koyardım nolur nolmaz Benimde evim uzak 🥰 Eflinlina
Eflinlina genc2kizannesi evim ve hastane arası 1 saate yakın ama haklısınız sanki biraz abartı olmuş gibi geldi banada böyle sayınca 🙈
genc2kizannesi Eflinlina bdenerigokce Evi uzak olanlar için tabi fazladan koymakta fayda var benim evim hastaneye 10dk uzaklıkta 2gun kalacağım icin 3 takım koydum ihtiyaç halinde eşim eve gidip alabilir ama siz yetmezse diye kafanıza takacaginiza çantada dursun daha iyi zaten temiz gidip temiz gelecek 😊
bdenerigokce genc2kizannesi eşe de şu şurda bu burda demek çok zor🥰😂 yanımdaki anlatırken zordu yani ben yaşamadım hatta yanlış getirdi 😂😂😂
genc2kizannesi bdenerigokce benim hepsi iç içe hastane çantası hazirlandigindaki gibi, öyle yaparsam daha kolayıma geliyor , takımın 10parcasini bulmaktansa diye 😄zaten suan 15 takım kadar aldim yeniden alınır, küçüldükçe alayım diye
genc2kizannesi bdenerigokce ilk bebegim çok kusan bi bebekti sütüm gelmeye başladığında her emzirmeden sonra kusar üzeri batardı onun için biraz fazla aldım kusan bi bebek olursa şubatta doğacak kıyafet yıka kurut zor olacak oyuzden her ihtimali düşünerek 😄
Gksdll genc2kizannesi Benimde şubatta doğacak 😊 bende hemşireye vereceğim hariç 4 takım kıyafet koydum bebek için. Göğüs kapakları, pişik kremi vs bunlar kullanılıyor mu ?
genc2kizannesi Gksdll ben kullanmamistim hastanede gerekli olmadı , ama eve geçtiğin zaman kullanabilirsin