Yaprakdokumuseverr Zeynep966 chicco kullandım kendim almadım hediye geldi gayet iyi bence saklıyorum 2.kez yine kullanıcam. Zaten 4.ayına kadar anca kullanabildim sonradan çok sırt ağrısı yapıyor. Çok para vermeyin yani kullanım süresi çok kısıtlı.
Rumyy07 Zeynep966 mamaduss aldım yenidogan aparatli normalde sling almıştım ama sevmedi bunu daha çok sevdi
bdenerigokce Zeynep966 3 aya kadar kullanımı yasak zaten🥰 veya yenidoğan aparatı gerekiyor Bilgilendirmek istedim
Zeynep966 Gozdecaner anladım tamam model bu yazsım çıktı teşekkür ederim bakacağım 🤗 peki bebek bacakları çok açılıypr mu bu modelde
Zeynep966 Yaprakdokumuseverr tamam canım teşekkür ederim iyi oldı ögrendiğim 3 aylık zaten en fazla 6 aya kadar kullanırız sanırım
Angelotte Zeynep966 Bende de Solomom var ayrıca yenidoğan aparatıyla geliyor ama bebiş bir iki haftaya doğacağı için kış ayında kucağıma koyup gezdiremem zaten 🥺
Rosanna Ben ergobaby kullandim iyice agirlasana kadar.Zaten tüm dünyada onayli bi kanguruymus öğrendiğime göre.Her yönde tasinabiliyor.ben cok rahat ettim.oglum iri ve uzun bi bebekti hep yoksa bence 1 yaşına kadar falan bile kullanırdim
Zeynep966 Bebekbeklrkn ya solomobaby çift tataflı kullanılan mı? HB dan baltım yorumlarda bacagını kesiyor kolunun altını kesiyor çocugun yüzüne geliyor kullanımı zor yazmışksr öyle bir. Sorunla karşılaştınız mı
Bebekbeklrkn Zeynep966 yok canım hiç karşılaşmadım kızımı her koyunca uyuyordu hemen seviyordu zaten çok sık kullanmazsın ki çift taraflı evet biz öyle kullanıyorduk