Bsss Selam kızlar Hafta içi gebelik testimde 2. Çizgi silikti ancak kan sonucum <0,100 gelmişti . Bugün regli olmam gerekiyordu ama olmadım acaba sonradan pozitife dönermi Vallahi öyle çok hevesim kırıldı ki şimdi heyecanlamıyorum bile 😔
Ebbruc Bsss test bozuk olabilir, ama kan normalde en garanti sonucu veriyo gecikme devam ederse 1 hafta bekleyip tekrar kan verin. Allah gönlünüze göre versin
Bilinmiyor-1234 Bsss canım benimde 0.59 çıktı doktor yok dedi gebelik 2 hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam evde idrar yaptım çıktı doktora gittim hamileydim dememki bazen yanılma oluyor
Beyhan1802 Bsss gebelik kanda 1 hafta sonra çıkıyor diye biliyorum adet tarihinden 1 hafta sonra tekrar yaptirabilirsiniz benimde 2 haftalikken cikmisti
Zeyver Bsss ben de aynı durumu yaşıyorum iki gün önce yaptırdım 0.100 çıktı sizin gibi bugün adet olmam lazımdı olmadım bir umut🥹
Bsss Zeyver ayy inşallah sizde regli olmamışsınızdır 🙏🏻 test yanıltınca insanın tüm hevesi kursağında kalıyor ben henüz olmadım stresten mi yoksa gerçekten gebelik varmı bilmiyorum hiç bir belirtimde yok
Bilinmiyor-1234 Zeyver düzensizdi toplam 33=34 gün olmuştu galiba doktorda gecikme var diye negatif diye düşündü herhalde 100 ve üstü hamilelik olarak bakıyolarmış genelde 58 gün olunca tekrar yaptım idrarda çıktı sonra doktora gittim orda da çıktı
Edadlgc Bende gecikmeden önce yaptırdım 5 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 0 çıktı bugün olmam lazımdı olmadım
Zeyver Bsss regl olmadım ama dün de test yaptım bir gün gecikince yine 0.100 çıktı :( :( halbuki içime doğuyordu çok emindim hamile olduğumdan.. belki de çok istediğimdendir bilemiyorum..