Mehlika26 Merhaba kızlar renkli ultrason yaptıranlar isteğe göre mi yaptırıyorsunuz yani doktorunuzdan diz mi istiyorsunuz yoksa doktorunuz kendisi mi yapıyor
gencbiranne1 Mehlika26 kaç haftalıksın şuan kendisi uygun pozisyon yakalarsa bakıyor zaten ama devlette bakmıyorlar
Esrrahalil Mehlika26 Merhabalar bana doktorum renkli ultrasonu 9. Haftadan beri kendisi vermeye başlamıştı özel takipliyim kuzenim devlet takipli 20. Haftasında ama hala renkli vermediklerini söylüyor
Ulviyedlnn Mehlika26 doktora detaylı ultrasonu hangi hafta yaptirabilegini soruyorsun renklide bakiyomusnuz diye de sor genelde 22 haftada bakiliyor o haftaya geldiğinde hemsirene söyle yaptırmak istediğini kaydını yapıyor ama 2bin tl vardir fiyatları
tatlibebegim_ Mehlika26 özele gidiyorum devletede özelde 15 haftalıkken renkli vermişti ultrasondada göstermişti
Mehlika26 gencbiranne1öze gencbiranne1 özel bir hastaneye gidiyorum 2 gün önce gittik ama renkli değildi
S12e28h46 13 haftada renkli aldım bende özel de ama küçüktü 18 den sonra veya 20 de detaylıdan sonra verildiğinde herşeyi net oluyor dediler daha erken demişti doktor ama kırmadı verdi onda bile eli ayağı parmakları belli eli emerken verdiler ama yüzü net belli olmuyor @Mehlika26
Rabiul Mehlika26 bende özele gidiyorum doktorum her gittiğimde hem normal hem renkli bakıyor ama renklide küçük olduğu zaman pek anlaşılmıyor
ttazeannee Mehlika26 Bana özele gittiğim zaman doktor kendisi açtı ve gösterdi renkli ultrason ile. Önce renkli ultrason ile fotoğraflaırnı aldık bebeğin sonra normal ultrason ile devam etti bebeği incelemeye.