birmeleginannesi_ beyzakrdmrkn büyük ihtimalle ya tansiyon ya susuzluk bugün ev temizliği yemek derken baya yoruldum su içmeyi unuttum öyle başladı baş ağrım:(
Bal34 birmeleginannesi_ benimde öyle ağrım oluyordu doktor a gitti tansiyonum çok düşük tü tuzlu ayran iç dedi.eve tansiyon aleti aldım düzenli ölçüm yaptım şuan düzeldi çok şükür
birmeleginannesi_ Bal34 bende alicam ya böyle olmaz gecenin bı körü sadece tansiyon için sürekli acile gidilmez olcersin düşmezse gidersin ama ben böyle sürekli baş agrisinda tansiyon şüphesi yaşamak istemiyorum bencede almalıyım bı tansiyon aleti
Rmsc birmeleginannesi_ tansiyon sorunu olabilir bol su icmeni öneririm kendini yorma , bende doğuma kadar çektim tansiyon problemini
birmeleginannesi_ Rmsc ya aslında yormam çok ama dün bı market alışverişi çok az bı ev temizligi bugün yemek derken biraz yoruldum hatta kendi kendime tedirgin oldum on haftaligim çocuğuma bişey olur mu bu kadar hareketlilik falan diye de işte :(
birmeleginannesi_ Boncukk123 çok ilaçta içmek istemiyorum zaten folik asit tiroid ve duphaston kullanıyorum
mercimekkoftesi1 Enseden kafaya vuran ağrı genelde tansiyondan oluyor. Onun dışında bi sorun yoktur, geçmiş olsun