hepoyleolurzaten__ son adet tarihimi tam hatırlamıyorum ama tahmini 1 kasim olması lazım kaç haftalık sonuç iyimi bel ve kasık ağrım aşırı var
aycicegi22 hepoyleolurzaten__ 773 çıkmış hayırlısı olsun gebelik var görünüyor ama beta ile hafta hesaplanmaz. Son adet tarihinizin ilk gününden bu güne sayacaksınız
Narineee Rabiajc benim değerim de 8 binlerde çıktı ama doktor 5 haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım 🙃
Pamuk hepoyleolurzaten__ Siz şuan öyle hesaplayacaksiniz geç döllenme olmuş.Doktor adet tarihinizi düzenler.
hepoyleolurzaten__ _almirasmom hatırlamıyorum inanın adetim aşırı düzensizdi bı uygulama vardı ordan takip ediyordum bir ayda iki kere adet oluyordum
Ok_Ailesi hepoyleolurzaten__ tekrar kan verip değerinizi takip etmelisiniz ama siz baya yüksek öğrenmişsiniz beta 1000 olunca zaten kese görünüyor 4 5 gün sonra hastaneye gitseniz haftasıda belli olur tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
hepoyleolurzaten__ Ok_Ailesi teskkur ederim daha yeni verdim tahilili Kaset test yapmıştım öyle öğrendim
Eminewwwwww Benim de geç döllenme olduğu için 7.65 çıktı değerim bana gore 3 hafta olmuştu o zaman bir hafta geçti tekrar kan verecem şimdi bakalım kaç cikacak