Bsrrgl Bilges02 şuan 22 deyim. 32 yı tamamlayanilir miyim bilmiyorum. Özel bir okulda okul öncesi öğretmeniyim. Oğlumda aynı okulda 3 yaş sınıfında. Her sabah onunla hazırlanıp çıkmak gün içindeki tempoya yetişip berabwr dönüp birde evde bir tempoda olmak çok zor geliyor. Asansör de yok 4 cü kata çıkamıyorum günün yorgunluğundan sonra . 1 ay önceden rapor alabilirsem eğer bırakırım diyorum. Birde kalp yetmezliği yaşıyorum sıkı takiplerim var izin falan da zor oluyor. Gittiği yere kadar 😌
Firstmomfirstchild Bilges02 36 ya kadar calistim 😇 36 da isyerim benim icin 1 hafta izin verdi 37 de izne cıkıyorum 🥰🥰 keske 37 de sağlıkli bir bebis doğsada ağrısından kurtulsam
BabyThalia Bilges02 okullar kapanınca 35+3 olacağım inşallah, bir buçuk haftası ara tatil ile geçecek.benim merak ettiğim nokta ise 37.hafta yine rapor almak gerekiyor mu?
zelis63 Bsrrgl 11. Haftam bir fabrikada çalışıyorum işim ağır kaldırmak değil ama aşırı tempolu ve tozlu bir yer daha işyerinede söylemedim bende kara kara onu düşünüyorum ne yapsam diye
Bilges02 Bsrrgl önemli olan sizin iyi olmanız tabi ki sağlık koşullarınızı da göz ardı etmemeniz gerekir. 😊
Rmysay Bsrrgl merhaba bende özel okulda öğretmenim bu yolun tempomuzdan dolayı 15 haftamda rahimde açılma oldu Serklaj oldum şimdi heyet raporlu yatıyorum 21 olduk çok şükür çok dikkat edin bebeğimizden önemli değil 🙏🏻
kubraaa123 _ruzgarege yok onu anladım da firmanın ya da kurumun sizi 37den sonra çalıştırması yasak diye biliyorum sıkıntı çıkarmadılar mı
poncikkk 32+0’da hemen izne ayrıldım 🤭😀 işim rahattı aslında ama evde ki bebek hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyordu artık🤭