selin9889 Merhaba, devlette ikili tarama testi yapılıyormu ve normal kadın doğum uzmanı yapıyor mu? Birde özelde yaptıran varsa ücret aralığı nedir 🌸
Bebekanne selin9889 merhaba devlette yapanlar var sanirim burda okumustum ben özelde yaptirdim 1515 tlydi suan ne kadar oldu bilmiyorum
bebegimhayalim selin9889 devlette de yapılıyor özelde de yapılıyor. Devlette yaptircaksaniz baaya erken randevu almanız lazım geç tarihe randevu veriyorlar. Ben özel takipliyim tamamlayici sigortam vardı ucret ödemeden yaptırdım normalde fiyatı ne kadar bilmiyorum
bebegimhayalim Dml991 anadolu sigorta canım, kan idrar ikili dortlu taramalar hepsini karşıladı detayli hariç onuda hiç Bi sigorta karşılamıyor muş zaten
selin9889 Nedense benim özelde yaptırmak daha çok içime sınıyor bilmiyorum ama devlete çok güven alamıyorum çeşme de yaşıyoruz muhtemelen burdaki devlet hastanesinde yapılmaz da diye düşünüyorum
Cgdmerl selin9889 ben 22 Aralıkta İzmir Can hastanesinde yaptırdım 2000 ₺ ydi fiyatı. Perinatoloji uzmanı yapıyor, başarılı bir doktorları vardı. Benim kendi doktorumda Can hastanesinde direkt o yönlendirdi memnun kaldık. Şimdi yılbaşı geçti muhtemelen ona da zam gelmiştir. Arayıp fiyat alabilirsiniz diye düşünüyorum
Melekleriminanesiyim2 Ben devlette iki hafta once yaptirdim temiz cikti 27yasindayim her kadinda Ola bilcek riskier car so run yok dedi detayli ultrasyonda 3ay once randevu verdiler
SakinaG Durumunuz izin veriyorsa direk fatal dna yapin, pahali ama 99,9% dogruluk, bu taramalardan bizde cektik, cok cekende gorduk. Yinede tercih sizin, benimki tavsiye🙏🏻