kızlar herkese iyi akşamlar 🌸24. Haftama kadar herşey sorunsuz giderken rutin kontrolde birden 18mm derin hunileşme ile 25. Haftada acil serklaj oldum. Kanama, enfeksiyon, kasılma , ağrılar , hastane yatışları , korkular derken çok ama çok şükür 36+3 e geldim. Darısı Bebiş bekleyen ve bu yolda zorlanan tüm annelere🫶🏻 plasentamda 26. Haftadan beri yaşlanma var yani yaşadğım stresten mi oldu neyden bilmiyorum sigara tüketmiyorum , bebeğimin karın çevresi de 7-10 gün geride çıkıyor . Doktorum suyunu dopplerini sürekli takip ediyor. 38 e planlı sezeryan konuştuk fakat bu haftadaki kontrolde herhangi sorun çıkarsa daha öncede alabilir . Plasentamda yaşlanma epey fazlaydı fakat yinede beslemeye devam ediyor bebeği dedi en son 35-4 de 2550 geldi kgsı. Normal hafta değer aralığında fakat beni çok tedirgin ediyor bu durum .
Göbeğimde çok büyük değil hiç kendimi 2 haftaya doğuracak gibi hissetmiyorum karnım küçücük geliyor gözüme diyorum acaba bebek çok mu küçük 🙄🙂 ayrıca hareketleri de epey azaldı. Bu durum beni korkutuyor aklıma bir sürü senaryolar geliyor . Sizlerin haftası bebek hareketleri kiloları nasıl? Bu durumları yaşayan var mı?