Betul3450 Doktorumla takip yaptığımız için onda doğum yapmak istiyorum bu acıbadem filan değil öyle hizmetleri de yok parasını haketmiyor bir ara bir miktarını devletin geri verdiğiyle ilgili bir yazı okumuştum bilgisi olan var mı özel sigortam yok
Seymoshh Betul3450 tüm özeller %50 zam yaptı bende özel takipliydim ama devlete geçiş yaptım açıkcası cidden çok büyük paralar artık geçen yıl 5 bin₺ ye oğlumun doğumu olmuştu şuan 16 bin₺ sadece doğum. muayenesi nstsi vs hariç 20 bini rahat geçiyor vermek istemiyorum açıkcası
tugcesakzci Betul3450 hastaneler çoğunlukla parayı vermezler çünkü sözleşme imzalıyorsunuz her şeyi kabul ettiğinize dair. Diyelim ki başvurdunuz ve ödediler. Özel hastanelerin çoğunluğunda kırmızı listeye alınıp bir daha hizmet alamıyorsunuz. Ne siz ne aileniz. SGK başvuruları kabul etmiyor cimere yönlendiriyor. Başvurabilmrk için detaylı epikriz fatura raporu almanız gerekiyor. Onu da vermiyor zaten çoğu hastane. SGK’nın bu yıl hastanelere belirlediği taban zam oranı %55 ti o yüzden o kadar arttı hastaneler.