Lamiye2023 Merhaba. 5 aylık kızım var ve 2 aylk hamileyim. İlk hamileliyim tedavi ile olmuştu ikinci bizede surpriz oldu. Aralarında tam 1 yaş fark olucak. Sizce çokmu zorlanıcam? Ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum🙃
umena Lamiye2023 benimde bebeğim 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim doğduğunda 15 aylık olcak nasipse Allah kolaylığını verecektir insaallah🌹 zor zamanlar da olur ama arkadaş gibi buyurler
Seymoshh Lamiye2023 benim ilk iki çocuğumun arasındada 1 yaş var son iki çocuğum arasındada 1 yaş olacak oğlum 14 aylık 37.haftamdayım😀ilk ikisinde yardım eden çoktu biraz zorluğu oluyor tabi uyku düzeni oluşana kadar ama küçük bebekte hareketlenince çok eğlenceli oluyor beraber oynuyorlar falan tam seyirlik şimdi birde kalabalık aileyiz 4 çocuğum var 5.olacak şuan cümbüş yaşıyoruz büyükler küçüklerle ilgileniyor oynuyorlar oynatıyorlar doyuruyorlar uyutuyorlar vs yeni bebeğide heyecanla bekliyorlar
3prens1prensesmom Lamiye2023 oglum 11 kasim 2022 dogumlu kizim kasim 20 2023☺️ zor oluyor evet ama bi yandanda ayni anda buyuyorlar 40miz cikmis 48 gunluk olmusuz ama sanki omrumden 40 yil gecmis gibi bi yandanda diyorum zamn su gbi akiyor gozumun onunde bi anda buyuyorlar. Bana en cok destegi esim ve buyuk oglum veriyor sagolsunlar . Esm isten gelince sabaha kdar oglumla ilgileniyor sorumluluk ona ait bende kizimla ilgileniyor 😊 allah yardimciniz olsun💜
Babykalamar Lamiye2023 benim aralarinda 16 ay olacak. ilk baslarda zor olacak ozellikle ilk 6 ay sonrasinda rutin oturtunca biraz rahatlicami dusunuyorum
Aksaraylii Benimkide ayni sizin gibi oldu ikiside ayni gun bi sene farkiyla dogdular Ilk baslarda duzeni otuturana kadar zor oluyor ama snra cok eglenceli ikiz gibi buyorlar
stella15 Bende 34 haftalık hamileyim doğum yapınca kızım 1 yaş 1 aylık olacak, gurbetteyim ve tekim kimsem yok, bende o kadar korkuyorum ki. Rabbime güveniyorum sadece..