iremsarier 22+5 sürecindeyim 20. haftadan beri günde bebeğimi sabah öğle akşam hissediyordum hatta 1-1.5 haftadır tekmeleri sayılıyor. Bugün en son sabah hareketini hissettim. Yani öğlen saatlerinde doktora gitmeli miyim? ne yapmalıyım?
Temmuzmucizesi26 iremsarier bende 23. Haftamdaydım başlarda fazla hissettim son zamanlarda bende az hissediyorum bazen günde sayıyorum 30 u buluyor bir anda hareketleniyor bazen de 3 4 kere anca sayıyorum daha bu haftalarda normal sanırım
11-02- iremsarier merak etme cnm o haftalarda çok oluyor böyle sıkıntılar ben iki gün hissetmediğini biliyorum günde bir iki kez hissetsen yine yeterli tatlı birşeyler ye sol tarafına yat bak bakalm
Bekledigimmucizemm iremsarier aynı haftada benimde hareketi azaldı hemen doktora gittim hareket ediyor sen hissetmiyorsun dedi daha küçük olduğu için kahve yada çikolata ye sola uzan bekle hareket ediyor
_ruyaninannesi_ iremsarier stres olma tatlı bir şeyler ye uzan dinlen olabilir bence yine gün içinde takıp et hareketlerini
iremsarier _ruyaninannesi_ evet en son öğlen 2-3 sularında bir iki defa vurdu o saatten bu saate daha hareket yok kahve ve çikolata tükettim karnımla oynadım ama tık yok
_ruyaninannesi_ iremsarier durumun riskliymis normal diyebilrdim ama acile git istersen veya doktoruna Bilgi ver git