bensu_35 Selamm bugün 40 haftalık olduk ama hala doğmuyor haftalardır nst de sancım çıkıyor ama yalancı sancılarmış 1 cm bile açılmam yok artık her şey çok zor nefes almak yürümek uyumak yemek yemek artık doğurmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum
11-02- bensu_35 yalancı sancılar nst de çıkar mı benim üç gündür nst de sancılar çıkıyor dün 100-80-75-50 çıktı
Enu1004 bensu_35 offff ben de çok bunaldımm😭😭 40+2′deyiz. Yalancı sancım bile yok. Artık doğurmak istiyorum gerçekten bekledikçe stres yapıyorum… her gün ailem de sorup duruyo…
Bsrblr bensu_35 Benım abi 40+2 gram haber yok ses yok doktor pazartesı gel sunnı verecem dedı gtmedim 41 bekleyecem yıne de gelmezse bılemeyecem artık
Wera 11-02- sancı 100le açılman olmadımı kaç olunca açılma oluyorki Allah kolaylık versin vala ben 37 38de sancım gelsin hemen die dua ediyorum 30.haftadayım taşıması çok zor artk seni düşünemiyorum
bensu_35 11-02- çıkıyor seviyesini bilmiyorum ama geçen gece çok sancıyla gittim ebe yalancı sancılar bunlar dedi gönderdi
11-02- bensu_35 benimde sancılarım var ama 100-80-75-50 şeklinde çıkıyor ama sıklığı farklı bazen 5 dk bir bazen 15 dk bir geliyor ama şiddetli oluyor o yüzden sordum
bensu_35 Enu1004 evet ya kim görse sen daha doğurmadın mı diyor çok sinir bozucu bende doğurmak istiyorum ama her şeyin bir zamanı varrr😂
eliflikli Enu1004 ben de cuma günü 40ı tamamlayacağım, bebek pozisyonu uygun ama ne açılma var ne sancı :( normal mi olacak sezaryen mi bilmiyorum cuma günü karar verelim dedi dr. Siz nasıl düşünüyorsunuz
Enu1004 eliflikli Benim seçme şansım da yok doktora gitme şansım da… almanyadayım. Doktorum randevuyu 2 haftada 1 veriyor. Hastaneye gitmek için de ne sancım var ne açılma ne su gelmesi… çarşamba günü randevumuz var bakalım doktor ne diyecek🤷🏻♀️
Gizaksu 39+6 dayım, 33 ten beri yalancı sancılarım vardı sürekli ama açılmam olmadı. Şu an hiçbir belirti yok benimki de doğmuyor 🥲😅😅
bensu_35 Bsrblr 1 cm açılman var ama nst normal dedi çok sancı çıkmadı bebeğin suyu iyi keyfi iyi dedi cumaya kadar vakit verdi doğmazsa suni vericekler umarım suniye gerek kalmadan kendiliğinden doğar 🤲