Yaseminnny Arkadaslar aranızda hamilelik nezlesi illetini yaşayıp çözüm bulan oldu mu haftalardır burnum tikaldi geceleri asla uyuyamiyorum nefes alamıyorum sürekli darlik yaşıyorum o yüzden
Emrcnaydn Yaseminnny ilk 6 ay çok yaşadım hiç bi çözümü yok en son burun bandı denedim evet açıyor ama bu sefer de o bas ağrısı yapıyodu
visnelibrownie Yaseminnny bende aymı durumdayım sıkıntıdayım ama çözüm bulamadım sürekli hasta gibi tıkalıydım ve artık tıkanmaktan ağzım açık uyuya kalmışım ve gerçekten nezle oldum doğurdum doğurmak üzereyim 39+5 tekim ve çocuk bugün doğsa çocuğu hasta ederim diye korkuyorum
Yaseminnny visnelibrownie çok erken mi başladı bende 24. Hafta gibi basladi 28deyim hala devam ediyo doğuma cok var ve gözüm korkuyor artık
Yaseminnny Cok geçmiş olsun ne guzel sizin zamaniniz gelmiş doğum yapinca 1 2 haftaya duzeliyormus bu durum sağlıkla kurtulun inşallah ne zamandan beri boylesiniz siz
visnelibrownie Yaseminnny o kadar erken değildi sanırım ya 30. Haftadan sonrayı kilo almaya başlayınca falan