İlk doğumum sezeryan ile gerçekleşmişti ve gerçekten çok kötüydü . Bahsetmek istemiyorum ama 2. Doğumum da öyle olacak sanıyordum aşırı stres yapıyordum. Oysa hiç gerek yokmuş o kadar güzel geçti ki doğumum .28.12.23 ’de (tansiyonum olduğu için ) planlı sezeryanim olacaktı . 1 gece önceden hastaneye gidip odamı seçtik süsledik . Sabaha kadar uyku tutmadı zaten , sabah 5 de duş aldım ve hastaneye 7de vardık. Odaya geçtik damaryolu nst vs hazırlıklar yapıldı . Ameliyathaneye indik ve Sondam ameliyathanede takıldı . Masaya oturdum ve pozisyon verdiler , anestezi doktorum her işlem öncesi zaten açıklama yapıyordu , Spinal iğne yapılırken ilk iğne de biraz hissettim 2.igneyi zaten hissetmeyeceksin sıcaklık gelecek dedi anestezi doktoru . Sonra bir sicaklik karıncalanma hissi ve hopp bacaklarımdan tutup yatırdılar . O yeşilleri araya koydukça ben çok heyecanlandım aynı şeyleri yaşayacağım diye . Sadece bulantı hissim oldu . Anestezi doktorum 2 dakika sabret kestiler hissetmedin bile şimdi bebek çıkacak dedi , ve birden ağlamasını duydum o kadar güzel bir duyguydu ki hem merak hem sevinç , sağlıklı mi diye merak ederken bebek hemsiresi giydirip gösterdi ten teması saglandi fotoğraf çektiler . 3lü tarama testim riskli çıktığı için hayırlısıyla doğup sağlıklı demelerine çok ihtiyacım vardı . Elhamdülillah sağlıklı bebeğim. Önce bebek gitti odaya , benim işlemlerim henüz devam ediyordu bu sırada doktorla sohbet ediyordum ve ben ufak tefek dokunmalar hariç bişey hissetmiyordum çok mutluydum eğer böyle devam ederse on numara diyordum 😁
Çok şükür benim işlemlerim de bitti odaya çıktık. Eşim kapıda bekliyordu ve ilk sorduğu nasıldı ameliyat? Harikaydı dedim ! Allah razı olsun doktorumdan aklımda en ufak bir kötü hatıra bırakmadığı için .
Sonrasında üzerimi giydirdiler yürüttüler . Elbette sonrasında ağrı oluyor müdahale ediyorlar ama biraz sabretmek lazım şu an 10.gunumdeyim 9.gün anca toparladım diyebilirim , ağrı eşiğimde biraz düşük. Stresten ötürü sütümde gelmdi daha yeni yeni artmaya başladı . Uzun oldu hakkınızı helal edin 🌼🌿