Maalesef şimdiki gibi ilk kızınıza yetemeyeceksiniz ama yine de yetiyorsun öyle böyle de olsa. İlk aylar çok zor düzen oturana kadar iki bebeğe birden bakmak gerçekten çok yorucu oluyor benim kızım 5 yaşındaydı doğum yaptığımda şuan kızım 6 ikizlerim 14 aylık. İlk başlarda kızımla haftada iki kere dışarı çıkıp anne kız günü yapıyorduk ikizler olmadan önce yaptığımız gibi ama gördüm ki onun için olumlu bişey değil çünkü kardeşleriyle birlikte bir yere gittiğimizde anne keşke kardeşlerim gelmezse sadece biz gitsek diyordu bende sadece anne kız günümüzü kaldırdım ortadan gittiğimiz yerelere hep beraber gittik yine kızımın istediğini yaptık ama kardeşleride oluyor anladı ki kardeşleri engel değil kardeşleri varken de eğlenebilir ve beraber vakit geçirebiliriz diğer türlü kardeşlerini engel gibi görüyordu zamanla hepimiz alıştık evet ikiz zor eskisi gibi değil ve olamaz ama engel değil. İkizler uyuyunca mesela bende uyumak istiyorum çünkü çok yorgun oluyorum ama kızıma da vakit ayırmam gerektiği için uykumdan vazgeçiyorum veya bazen uykuyu seçip kızımı maalesef kenarda bırakmak zorunda kalıyorum ama bu piskoloji zamanla geçiyor ve herşey yerine oturuyor diyebileceğim tek gerçek şey eskisi gibi olmuyor hiç bir şekilde ama oluyor. 2 bebek birden ilk çocuk için bence çok zor kızım istediği için ikinciye hamile kaldım yoksa ben istemiyordum çok istedi ama doğduklarında ona da şok oldu tabi iki bebek olunca mama bez uyku derken zaman kalmıyor ilk çocuk kendini biraz yalnız hissedebiliyor normal olarak kızınızla sürekli iletişim halinde olun anlatın herşeyi. Zamanla herşey düzene giriyor ve herkes yeni yerini benimsiyor ve seviyor