Ilknurda Merhaba kızlar 30 haftalık hamileyim bugün çok az bebeğim hareket etti normal mi sizce yoksa doktora gitmelimiyim?
denizmanzarasi Ilknurda tatlı bir şeyler yiyin yarım saat içinde kendinizi dinleyin hareketi artacaktır, panik yapmayın ama kafanıza takılırsa da yarın gidin bir doktora 🌸
Arzuanne Günde kaç kez etti mesela ya da az şiddetli ama çok hareket mı yoksa normal şiddetinde az hareket mi
An53 günde 10 kere hareket saymanız lazım 10 hareket varsa sorun yoktur sessiz bir odada solunuza yatıp bir şeyler yiyip bekleyin saymaya çalışın
Bebisbg34 denizmanzarasi hareket hissediyorum hiç hissetmiyorum değilde varla yok arası güçsüz yani yada bi iki tekme işte günde toplasan 10 kere anca oluyordur yada olmuyordur bılemedim
crnkrts Ben de bugün 30 haftaya girdim. Fakat hiç böyle can acıtıcı yada şiddetli hareketlerini daha yaşamadım. Normal seğirme gibi hep hissettiğim. Doktorum çok hareketli diyor kontrolde ama bende hiç o çokluk yok 😂😂
GulistanMelek Güclü yada gücsüz önemli degil diye biliyorum günde en az10 hareket olması yeterli sırt üstü yatıp kontrol et birde istersen
Bebisbg34 Ilknurda yok etmiyo aynı 30 a gelmeden önce masallahı vardı şimdi cok nadir sayılı ve gücsüz yakında doktora gittim normald herşey ama bilemedm