muallimannem Holmer Kids Maxi Comfort Eurostyle Oyun Parkı bu beşik nasıl acaba bu sitede yatagiyla beraber baya uygun ama hiç yorum olmadığı için tereddutte kaldım bu siteden daha önce ürün alıp memnun kalan var mi
merii10 muallimannem site güvenilir Trendyol gbi bn alışveriş yapiyrm ama önemli olan aldığın ürün başka sitelerden yorumlara bakın ona göre.alin bnce
cokbilmismom muallimannem satıcıdan satıcıya değişiyor guvenirliligi satıcının puanına ve yorumlara bakarak alın. N11 güvenilir her türlü paranız onda sıkıntı yok
muallimannem 071018 evet yorumları güzeldi yataksız olanda yataklı fiyatı daha uygun geliyor diye onu almak istedim sitede kararsızlık yaşadım ama burdaki yorumlara göre güvenilirmş bakalım biraz daha araştırayım da alayım artık zamlaniyor yılbaşı öncesi almadığma pismanim
muallimannem cokbilmismom holmerin kendi sayfası satıyor trendyolda aynı ürünle arasında 400 TL fln fark var o yüzden ordan ilk kez alacağım da teşekkürler 😍
cokbilmismom Beğenmezseniz iade edersiniz zaten beğendiyseniz bir an önce zamlanmadan alın 🥰 bende trendyoldan prego Atlanta Max aldım yatak hediyeli geldi kurdum baktım çok güzel kaliteli 2500di yılbaşından önce şimdi değişti mi fiyat bilmiyorum muallimannem
muallimannem cokbilmismom evet ona da çok baktım ikisi arasında kaldım aslında prego n11 de 2550 trendyolda 2600 civarında bu holmer markada 2100 çok kararsızım ya prego Atlanta iyiyse onu mu alsam fiyatları yakın ne de olsa of of çok zor bu işler 😅
cokbilmismom muallimannem valla ben sevdim onunda içinde hersey var işini rahatlıkla görür. Tabi bebis dogmadigi icin henüz tecrübe edemedim ama kalite açısından dayanıklı bir izlenim veriyor