Ozgeeex minibebisim sifonyerler çok pahalı olmuyo demekki karyola pahalıya gelmiş sizede 🥲 ben bunun grisini sordum 9 bin dedi yeni sordum beyazlar biraz daha pahalı oluyo grilere göre
Mer3459 minibebisim çok güzel maşallah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün bebişinizi çok beğendim 🧿🧿❤️❤️
Ozgeeex minibebisim olsun istediğinizi aldiysaniz içinize sinen önemli değil gerisi 🫠 hayırlı olsun inşallah 💕
Gizemlibirisi007 Benim oğlumun ismi de Selim🤎 ismiyle yaşasın Selim’ler çok şanslı olurlar. Küçük bir beyefendi olacak🌸
minibebisim Gizemlibirisi007 ayy gerçekten mi 🥰 akıllı efendi ahlaklı bi çocuk olsun istedik bu ismi düşünürken 🥹🥹 inşallah öyle olur
Arzuanne Çok güzel maşallah Selim Paşa’nın çok merak ettim sarışın mısınız adı Selim olan bebekler sarışın oluyor genelde öyle gördüm ondan merak ettim
minibebisim Arzuanne ahahahaa bebişimiz henüz doğmadı 37+3teyiz ama ben kumralım eşim benden de kumral 🤓 bakalım ne çıkcak ailemizde sarışın çok 🤭
minibebisim Arzuanne ay size cevap yazıcaktım unutmuşum 🤣🤣 bebişimiz doğdu, ela gözlü gamzeli kumral bi bebiş 🥰 sarışın değil ama bembeyaz teni var belki sarıya döner ilerde hahahahaa
Arzuanne minibebisim büyük ihtimalle koyu sarı gibi falan olur genelde hep öyle oluyor ya nasıl denk geliyor bilmiyorum 😄Selimler hep sarışın kumral falan oluyor mesela Ahmet Muhammed falan esmer oluyor benimki sadece gözlem tabi
minibebisim Arzuanne ahahaha doğru olabilir bi tanıdığımın oğlu da sapsarı selim 🤭 bakalım görücez az kaldı 🤣
Aynur_41 minibebisim ay çok güzel olmuş odam olsa bende yapmayı çok ıstedim rabbım sağlıcakla buyutmeyı nasip etsın
minibebisim Aynur_41 amiin teşekkür ederim 🥰 evde biraz sıkıştık ama olsun inşallah yerinde yatar da 🤭🤭