AlparslanYusuf Kızlar oğlumun bebeklik.kiyafetlerini çıkardım bazanin altından hurcun içindeydi şimdi doğacak olanda erkek diye ama bı çoğu sararmış bu sarılık kıyafetlerden geçer mi önerisi olan varmi
Mervee_akb1 AlparslanYusuf Evet geçiriyor benimde oglumdan kalmalar sararmişti beyazlarin ustune ozon doktum 2 kere makinede yikadim çikti yada leke çikartisi dok
Gamzelit AlparslanYusuf arap sabunu tercih ederdim ben iki kez durulama olacak şekilde yaşındaki sarı lekeler falan öyle çıktı benim canım
Meyranas AlparslanYusuf yeşil bulaşık sabunu vala bn hep öyle kullanyrm oğlumun kendi kıyafetlerimizde lekenin üstüne döküp sıvazlayıp makinaya atıyorum leke meke kalmıyor
Evremoz AlparslanYusuf ben 27 senelik bebek kıyafetlerimi sandıktan çıkardım. Sandık lekesi oluyor haliyle. Bir leğene bebek deterjanı ve çamaşır sodası koyup sıcak su ekledim ve kıyafetleri bu suya bastim 1 gece beklettim ertesi gün çamaşır makinesinde çift durulama yapacak şekilde normal yıkama yaptım. Annemin tavsiyesiydi . Lekeler çıkıyor.
AlparslanYusuf Ama yoktu bu lekeler havalandirmadigim için olmuş herhalde yani geciyor öyle yikadigim zaman
Ymr06 AlparslanYusuf bende ozonla 2 kere 1 de normal yıkadım yinede tamamen çıkmadı mavili beyazlılarda morarma oldu bekletmiştim suda