39+6 haftalıkken 18 Aralık Gece saat 2.30 da karın ağrısıyla uyandım ama 32. Haftadan beri sürekli sancılandığımdan dolayı cok önemsemedim uyuyamadım yemek yedim oturdum duş aldım uzandım ama geçmiyordu sancı gibi degil regl ağrısı gibi bir agrıydı sabah 11 e kadar idare ettim zaten kontrolüm vardı o gün hastaneye gittim bankoda kayıt yapan kıza agrım oldugunu söyleyince bir doktoru aradı o da acilden giriş yapsın dedi 12 gibi yürüye yürüye acile gittim sancı var ama asırı degil ve düzensiz zaten ⅔ haftadır 2cm açıklığım vardı ilerlemiyordu ama yine aynı şekildeydi nst bağlandı sancı düzenli değil ama bebeğin suyu çok azaldığı için doktor doğum için yatış dedi ve sancım düzene girmezse suni sancı vereceklerini söyledi beni yukarı çıkarıyorlardı saat 13.30 aşırı agrım başladı suni sancıdan korktuğumdan dolayı kendi sancım düzenli gelmeye başladı resmen😂 yukarı çıktım tekrar nst bağlandı ve sancı 100-110 arası düzenli geliyor şaştım resmen ebem aşırı tatlı bi kadındı ama bana ilk doğumlar zor olur ben sana hemen doğurursun diyemem yarını bile bulabilir kendi sancınla vs. Dedi doktor açıklık için kontrole geldi 4 cm açıklık var dedi ayaga kalktım suyum geldi🤭 beni duşa soktular agrım cok arttığında belime masaj yapıp sıcak su tuttular pilates topu getirdiler o sıra benim kalp atışlarımda problem oldu (daha öncesinde zaten kalbimde problem vardı) beni oksijen bağlayıp sol tarafa dönük yatırdılar açıklık o sıra 6-7 cm arası demişlerdi ebe sancıyı az hissetmem için sürekli belimden masaj yapıyor annem ellerimi tutuyordu ve o sıra ıkınma hissi ve tuvalet hissi geldi ve ebeye dönüp bir şey geliyor dedim annemi çıkardı muayene etti ve direkt doktorları vs cagırdı dogum başlamıştı çatalı kurarken bacaklarımı çektirip bana ıkın dediler ilk ıkınamadım ve bağırdım cünkü asırı korkuyordum bir doktor gelip bana nasıl ıkınmam gerektiğini sakin kalmam gerektiğini falan anlattı dedigi gibi yaptım ve 3. Ikınmada bana bebegi gösterdiler o an tüm Ağrılar geçti hiçbir şey hissetmiyorum ama sarhos gibiyim aynı bebegi hemen bana getirdiler öptüm kokladım sonra yan tarafıma aldılar kesi atılmış farketmemişim bile dikiş atıldı 4-5 tane sanırım fazla yoktu dikişte atıldıktan sonra annem içeri girdi hemşireler gelip beni kaldırdı ve bebeği emzirmem için bana verdiler allahım nasıl bir şeydi yani hâlâ inanamıyorum hastaneden aşırı memnun kaldım tabi beş doktor varsa bir tanesi bi garip cıkıyor bana da bağırma diye birisi çıkışınca günde beş kere doğurmuyorum dedim diğer doktor gelip aşırı nazik ve tatlı dille konuştu benimle ama genel olarak memnun kaldım bebeğim şimdi kollarımda 21 günlük cok sükür herkes tek sancıda tek nefeste kurtulur inşallah 🙏