Bademkaju rmyscmc 20 hafta olduk kız bebiş. Gün içerisinde hareketten uyuyor sanırım ara ara hissettiriyor kendini gece uzandığımda epey belirgin hareket ediyor. Bel ağrısı da bir haftadır başladı
busradmrtas Baharalkannn nasıl hareketlimi gece yatiyorum soluma uyutmuyor resmen mesela şuan ayaktayım
Boncukk123 rmyscmc canım karnımız aslında rahmimiz oldugu icin bence rahim acıyor karnımız acıyor diye düşünüyoruz benim geceleri cok agrım oluyor 21+2 yiz suan 🌸
Baharalkannn busradmrtas benimde kız ve maşallah hareketli dün yemek yedikten sonra ağrılık çöktü şekerimi ölçtüm tokluk 177 çıktı yarım saat sonra 153 e düştü sizin nasıl şekerli yiyor musunuz yada diyet mi uyguluyorsunuz
busradmrtas Baharalkannn şekerimde sorun yok çok şükür bakıldı çok tatlı sevmiyorum zaten tek sevdiğim patates onuda dozunda yiyorum hafta sonları kahvaltıda sadece
rmyscmc Ay kızlar anlık sol tarafım kitlendi resmen ağrıdan kabızlık var tuvaletten çıktıktan sonra oldu normal mi ya
rmyscmc Baharalkannn hastaneye gittim öyle kötü agrıdı ki ama doktor tersti suan neyim var öğrenemedim 😅 geçti öylece idrar enfeksiyonu var dedi