Selcanunal2004 Kızlar iyi akşamlar Yarın 39.haftalık oluyoruz Bebilko makat geliş olduğu için sezeryan olacağım. Genel sezeryan istedim. Korkuyorum biraz açıkcası Bana dua eder misinz 🙏🏼 Dualarınıza takibim. Çıktıktan sonra haber vereceğim
2erkek1kiz Selcanunal2004 ayy canım benımde 38+1 bende doğuma gıdıyorum sezeryanda hepımız sağlıkla alalım bebişlerimizi 😍😍
_Hulya7106 Selcanunal2004 rabbim sağ sağlim bebeğinle seni kavuştursun kolay doğumun olsun inşallah canım benim
Selcanunal2004 2erkek1kiz yaaaa ne güzel oldu sizi görmem biraz dana rahatladım :) Siz nasılsınız neler hissediyorsunuz
bebosmommy Allah size ve yorumdaki her hamişe bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🥹❤️ ben daha yolun basımdayım 17+3 te ama sanki kendim gidiyor gibi heyecan yaptım 🥹
Selcanunal2004 bebosmommy yaaa çok teşekkür ederim Seni de hayırlısıyla uğurlarız biz buradan parti ile :)
bebosmommy Msalbyrk Meryembozkurt46 ne yaptınız nasıl geçti inşallah çok iyisinizdir bebişiniz hoşgeldi inşallah ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Meryembozkurt46 bebosmommy ikinci sezeryan biraz agrılarım oldu ama igne vurulunca rahatladım şimdi yürüyorum cok şükür bebiş iyi cok şükür