Benimcanimoglum_55 İkinci çizgi birinciye göre silik çıktı sizce var mı bişey? Fotoğraf eklemeyi bilmediğim için ekleyemedim. Çok silik gibi ama ikinci çizgi var orda
Minikkelebekkk Benimcanimoglum_55 silik çıktıysa vardır benimkide silik çıkmıştı yeni diye daha 4 haftalık flndı kan tahlili yaptir yarın 🙂🙂
Pamuk Benimcanimoglum_55 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Benimcanimoglum_55 Minikkelebekkk yaptırıcam ama erkenden sevinmek de istemiyorum. Adetim yeni gecikti ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum yanlış değildir umarım
Minikkelebekkk Benimcanimoglum_55 yani bende hissetmiyordum hata regl gibii ağrılar vardı sadecee bir tık daha fazlaydı ağrılar adet.olacam diyordum hep ama çok şükür olmadım
Benimcanimoglum_55 Minikkelebekkk öyle ağrılar bile yok sadece normalden daha fazla uykum var o şüphelendirdi beni zaten
Minikkelebekkk Benimcanimoglum_55 bazılarında öyle oluyor bazılarında fazla belirti oluyor hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın