Hvp virusu olan varmı belirti neydi artık kafayı yicem doktorun ihtimali söyledi ama ben panik atak hastası oldum için kendimi yiyorum en kötü olanı düşünüyorum yazdan beri kaşıntım var idarar yolu enfeksiyon oluyor sürkeli doktora gittim yakında idarar yolu enfeksiyon yokmuş mantar az kalmış fitil vermişti küçük yara varmış semar testinde yara ve iltihap çıktı bu sıkıntı yaşerken yazın elime vajina kenardan pütür pütür şeyle geliyordu doktor gittimde söyledim baktı iltihapda olur dedi hvp dedi onunda rahim ağzı kanseri bazıları dönüştünü duydum daha cok korkuttum özelde test iki buçuk milyar ne bu böyle anlayamadım bende genetik dna hvp testi istedi keten varmış orasıda yapıyormuş yaptıran varmı can yakan birsey mi smear testi gibi keten test veren varmı lütfen bana cevap verirsin çok sevirim geçen sene 7 aylık bebegimi kaybettim onun acısını yaşerken tekrar bebeğimi olsun diye tedavi görüyordum oda yarın kaldı şu hvp inşallah temiz cıkar tedavim tekrar başlar Rabbim kimseyi darda bırakmasın bazen hiç birseyin içinde çıkamıyorum