Sedackrgluu Hamileliğin 9. Haftasındayım aşırı derecede kusmalarım var ne yersem hemen çıkarıyorum böyle bir şey ile karşılaştınız mı? Ya da sizde de çok sık oluyor mu? İlacım var ama fayda etmiyor halim kalmadı, lavaboya bile gidemiyorum 😔
Minezra Sedackrgluu bende 7. Haftadayım bikaçgündür bende öyleyim prilam almama rağmen kusuyorum takatim kalmadı yataktan çıkamıyorum doktoruma söyleyeceğim başka ilaçç verecek prilam la geçmezse başka yollar deneriz demişti
Zseda Sedackrgluu valla 14.haftam bitiyor hala kusuyorum tansiyonum dusuyor artık. Prilam da kurtarmadi beni. Allah yardımcımız olsun
lidyamom Sedackrgluu sürekli kusmak iyi değil potasyum değeriniz de düşer bu da iyi değil evde kusmayı beklemeyin bence drla konuşun serum takılsın eğer prilam etki etmezse daha güçlü bir ilaç var onu verebilir belki bende günde 2 kere kusuyordum prilam iyi geldi bana
Bebelivekedili Kac haftada başladı mide bulantiniz. Ayva bana iyi geliyor doktoru ablama zafer vermişti anında kesiyordu
lidyamom Sedackrgluu çok üzücü durumunuz anlıyorum sizi.. bende ilaçtan önce duş bile alamıyordum mental ve fiziki çökmüştüm resmen prilam işe yaramıyorsa daha güçlü ilaçlar var zofer gibi ama doktorun yazması lazım tabi umarım iyi olursunuz
Esragok-k1 Sedackrgluu ben ilk gebeliğimde 9 ay istifra ettim kaç kutu içtim yani prilam dr en son ameliyatdan çıkınca kesildi kızdı bebeğim şimdikinde ilki gibi değil ama oluyor yinede
Hilalalaa Kusma sonrası boğaz yanmanız oluyor mu beni o mahvediyor kendime gelemiyorum kusmaktan da kötü o
Tugcebngl Sedackrgluu ilk hamileliğimde 4 ay kan kustum poşetlerle geziyordum berbattı 7 kg vermiştim onzyd kullandım daha sonra hafifletti şimdide bu hamileliğimde 8 haftada başladı başlarda kötü değildi ama suan çok daha kötü prilam asla işe yaramıyor yine onzyd başladım sabah kahvaltı yapıyorum çoğu zaman hemen çıkarıyorum akşam yemekleri hiç yemiyorum 4 kg verdim valla hamileliğin en zor taraflarından gerçekten onzyd deneyin
Meyranas Sedackrgluu ayran beyaz peynir tüket öyle kesilir Bnmde 9 haftalıkken başlamıştı evde tiksindiğin bişi olablr yemek yerken aynı şekil salçalı yemek kokusu bnde onu gördümde istifar ederdm 12 haftalıkken kesilmiştim o süreçte beyaz peynir ayran tüketmiştim bu gebeliğim de de çiğ soğan pişmiş soğan olsun ıslak mendil kokusu bnı mahvediyor oğlumun altını değişemiyorm ne kadar bağlarsam bağlayayım koku yu alıyorum istifar ediyorum.
__Asya01__ Sedackrgluu Hamileliyi o doneminde cok normal bende de öyle oyuyordu hep butun gunum lavoboda keciyodu resmen ilac iciyododum iyi geliyodu)ama simdi ilaci da dayandirdim midem bulanmiyor artiq iyim cok sukur 2 ci tirmestirde kectim))