Selam kızlar haftam dolmasına rağmen sadece nişanım gelmişti açılmam sadece 1 cm di. Pazar gününden salı gecesine kadar doğum sancısı çektim artık salı gecesi 5 dk da bir geliyordu sancım. Sabah hastaneye gittik ne hikmetse oraya gidince heyecandan mıdır nedir sancım on dk geriledi. Doktorum geldi muayene ettiğinde açıklığım hala 1 cm di ve suyum da gelmemişti zaten. Suni verelim istersen dedi kabul etmedim çünkü riske atmak istemedim bi de şimdi suniyi çekerim doğmaz bi de üstüne sezaryen kaldıramam ben öyle o yüzden sezaryen yapalım hocam dedim tamam dedi hemen ameliyathaneyi arayıp araya sıkıştırdı beni sağolsun sancım çok diye. Spinal ile doğum oldu bebeğimin kara kafasını görünceki duygu bambaşkaydı istemsizce yaşlar süzüldü gözümden. Spinal iğnesi anlatıldığı gibi acılı ve korkunç değildi dr dan dr a farkeder tabi ince ufak bi acı duydum sadece. İlk yürüyüşüm çok acılıydı yıldızlar uçuştu gözlerimde resmen ama ona rağmen sürekli yürüdüm iki gün boyunca. İlk bir hafta dikişler çok acıdı özellikle yatıp kalkarken.şimdi biraz daha iyiyim sorularınız varsa sorabilirsiniz kızlar herkese kolay doğumlar diliyorum 🩷