GlyEylul Arkadaşlar merhaba, hamileyken saç boyadınız mı hiç ? Bakıyorum herhangi bir bilimsel sonuç yok ama boyama önerilmiyor yazıyor çoğu yerde. Doktoruyla bunu görüşen oldu mu?
Youngplanner GlyEylul ben 4. Aydan sonra ombre yaptırdım doktorum onaylamıştı. Bebeğim doğdu ve 5,5 aylık şuan herhangi bi sıkıntı olmadı çok şükür aksine bakımlı göründüğüm için ben mutlu oldum bebeğim içerde mutlu oldu 👍🏻 😌
3438FG Ben boyadım. Ama hava alarak. Havasız ortamda değildim yani. Balkonda boyamıştım. Yanş doktorum öyle söyledi. Sadece ilk 3 ay istemedi sonra ya balkonda yada hava alan bir yer olsun havasız kalma demişti.
Adabp Benim doktorum kesinlikle hayır dedi bence sabredin çok zararlı bence doğum yaptım emziriyorum hala bile boyamadım saçım üç renk sarı beyaz siyah varsın olsun önünde sonunda boyarım kızım sağ şükür
GlyEylul Adabp Normalde 15 günde dibim geliyor ve gerçekten bembeyaz kafam. Henüz yeni bir anne adayıyım. Konuyu doktoruma danışmadım henüz
Nssyclk Benim doktorum da kesinlikle önermedi. Saçlarım koyu kahve. Beyazım çok çıkıyor dipten. Beyazları kapatıcı sprey kullanıyorum çok memnunum.
GlyEylul Youngplanner beyazlamasa hiç umrumda olmayacak ama eminim 9 ay boyamazsam çocuk beni ananesi falan sanabilir :(
An53 Bilimsel olarak saç boyasındaki maddelerin bebeğe geçtiği kanıtlanmış doktorların 3 aydan sonra boyayabilirsin demesi saçmalıktır ama gebeler için organik boyalar var sadece koyu renk üretiliyor ama bi bakabilirsiniz