Yildiz_20 Sizden meslehet almaq isdeyirem yaşayan varmı bele bir vezziyet aşırı mikrobu olubda hamileliyi davam eden?
__Asya01__ Yildiz_20 salam Necesiz?) Sizden bir sey sorucum Uziye yoxlanisa getdim mene dedi odumde daş var ver coxx agridir dozmek olmur agriya hekim de mene deyir emeliyyat ola bilərsən neyniyik bilmirəm amma cavab vererdiz dəə😔
Yildiz_20 555eeee67 uziden keçdim sadece oda dediki aşırı mikrobun var heç birşeye ehdiyac yoxdu düşecek deyir bu uşaq 4 hefdelik hamilelikdi
Tunzaliee Yildiz_20 microb olanda oğlan uşağları qalmır esasen ama bezi hamileliklerde daha çox qız olanda qalır. Ama mikrob çox olanda ne oğlan qalır ne de qız her ikisi de düşür
Yildiz_20 555eeee67 inan uzide ele danışdıki ordan nece çıxdıqımı bele xatırlamıram gedib verecem amma in şaa Allah
Tunzaliee __Asya01__ menim bacım 24 hefteliyinde ödünde daş çıxdı skoru gelirdi ağrısına sonra hekim mualice yazdı ağrısı keçdi emeliyyata ehtiyyac olmadı heleki. Ona da demişdiler emeliyyat olunmalısan
__Asya01__ Tunzaliee həqii men agridan olurem eee ne mualicesi eledi baciviz?emeliyyat mende isdemirəm amma dozə bilmirəm agriya😔hekim deyir pehriz saxlasin kececek
__Asya01__ Tunzaliee ujey 3 gundu dayanmadan agriyir geceler bele yata bilmirəm yemek yeye bilmirəm agri medeme birdə belimə vururr
Tunzaliee Yildiz_20 hee çoxx 4 gün ağrıdan öldüm heçbir iyne derman kömek elemedi sonra düşennen sonra ağrım keçdi🥺
Tunzaliee Yildiz_20 inşAllah heçne olmaz. Allah bilen meslehetdi. Olsa bele üzülmeyin mene hekim demişdi kökü sendedi onsuz azca mualice alassan yene olacağ
Yildiz_20 Tunzaliee bes ne eceb abort elemedin mendede o hefedelerde ürey döyüntüsü yox idi 10 gün sora çağırdı olmadı yene 7 8 hefdelerde bele abort olundum amma yenede ağrı oldu mende içerde qalmışdı 🤦🏻♀️