Yeni1gebelikkk Kızlar ilk zamanlarda mide bulantısı ile nasıl başa çıktınız, 3 gündür bunu çekiyorum artık bir şey yiyemediğim için oturup ağladım, tavsiyelerinize ihtiyacım var
Evinuuu Yeni1gebelikkk 11 haftalık hamileyim midem kaziniyor ama aynı zamanda bulantimda çok açlıktan ölecem istahsizim bende ağlıyorum açlıktan leblebi ve meyve yemeye çalışıyorum
biranneo_ Yeni1gebelikkk 1 aydır çekiyorum ilaç aldım ama çok da işe yaramadı açım ama hiç bir şey yiyemiyorum tam şu an oturdum sinirden turşu yiyorum gerçekten imdat. Leblebi kraker dediler işe yaramıyor bende
Yeni1gebelikkk Evinuuu leblebi daha çok bulandırıyor ,ayva bulantiya iyi geliyor diye duydum henüz denemedim ,bugün biraz vişne reçeli yedim ekşi ekşi iyi geldi onun haricî hiçbir şey yiyemiyorum
Aselikoo Yeni1gebelikkk kişiden kişiye bunyeden bunyeye degisir ne zaman gecececegi ben hala kusuyorum doguracam neredeyse
Sehermahsum7321 Yeni1gebelikkk 29 haftadayım hala bulantı yanma var yanma daha çok ama desem ilk 3 ay gibi bulantılar gibi değil
Yeni1gebelikkk biranneo_ kraker bende işe yaradı ,akşam saatlerinde canım çok şey çekiyor yarın bunu yapar yerim diyorum yataktan kalkınca başlıyor bulantı tiksiniyorum herşeyden
Heraaltn Ben de 8 haftalık hamileyim hiç bir şey yiyemiyorum. Hatta tüm yemeklerin kokusundan midem bulanıyor. Geçeceği günü bekliyorum. Hatta bi gün önce severek yediğim şeyden ertesi gün midem bulanıyor.
Yeni1gebelikkk Heraaltn bende 7 haftalık hamileyim öncesinde midemde bir baskı vardı çok bişey yiyemedim sonra bulantı başladı, bende sizinle aynı durumdayım biran önce geçmesini bekliyorum
Heraaltn Yeni1gebelikkk amin allah sizinde yardımcınız olsun. Bende ağlıyorum. Bebek beslenemiyor hiç bi şekilde diye düşünüyodum. Doktorum ilk üçay önemli olmadığını söyledi. O şekilde kendimi avutuyorum artık. İnşallah geçer bu iştahsızlık çok kötü
Yeni1gebelikkk Sehermahsum7321 ilk 3 ayda özellikle kullandığınız yediğiniz bir şey var mıydı, tavsiyelerinize açığım
Sehermahsum7321 Yeni1gebelikkk hiç bişi giyemedim benim oğlum da benimle hep aç kaldı ama bol bol meyve yedim elma muz iyi geliyordu