Ozg092 Kizlar 26 haftalık hamileyim sancım vardı açılma olup olmadığını anlamak için vajinal muayene yaptı doktor eliyle alttan muayene alttan açılmayı fazlalastirirmi zarar verirmi vajina agzina
Busy Ozg092 benim de 20 haftalıkken karnım ağrıyo diye gitmiştim alttan açıklığa bakmıştı eliyle. Hafif lekelenme olabilir demişti muayeneden sonra eve gelince biraz lekelenmem oldu o kadar . Bi sıkıntı yaşamadım. Yani bi zarar vermez canım açıklık kontrolü sadece
ruveyda123 Hayır vermez merak etmeyin benimde 25. Haftamda bakılmıştı 29um şuan şükür bir sıkıntı olmadı
Ozg092 ruveyda123 enfeksiyon yok açılma yok bebek iyi net de doğum sancısı çıkmadı ama gün boyu batma var karnımda bugün ve hafif ağrı geçmedi sebebi ne olabilir ki
ruveyda123 Ozg092 bebek hareket ederken oluyorsa normal bende de oluyor çünkü artık hareketleri çok sert, magnezyum kullanıyor musunuz o iyi geliyo bu tarz ağrılara
Boncukk123 Ozg092 bagırsak hareketlerinden karın ağrısı olabilir canım ben yaşıyorum arada 21 haftalığım batma hissesi de enfeksiyondan diyor bazı doktorlar ama enfeksiyon yokmuş sende ne guzel rahim büyüdüğü içindir belki de
ruveyda123 Ozg092 doktor her şeyi normal bulduysa korkmayın kendinizi strese sokmayın🌸 3. Trimesterla birlikte ağrı sızı olabiliyor ama ne zamanki şiddetli ve sürekli olur o zaman sıkıntı olur
Sila95 39+3 teyim bir defa alttan muayene 32de oldum iki haftadır da çatı muayenesi oluyorum alttan muayene açılmaya sebep olmuyor korkmayın olsa şimdiye doğururdum hala bekliyorum ☺️