Smyye0303 ben 2 kere spinal işlem gördüm biri dogumdu biri serklajdi serklajda baş ağrısı ve kusma çok yaşadım çok kötüydü orada kahve ve çikolata önerdiler bana da. Hatta acı kahve yerine bol şekerli Nescafe önerdiler içince kendimi toparladım hemen. Doğumda da çok şükür ağrı yaşamadım. Bu kişiden kişiye değişen birşey ama genelde spinalde bel ve baş ağrısı olur. 2 kere serklaj oldum ilkinde doktorum benim baş ağrısı ile çok sıkıntım olduğu için riske atmayip genel yapmıştı. Ama ikincide spinal yaptı başka bir doktor. Hatta kendi doktorum da nasıl riske attılar senin zaten sıkıntın var tamamen uyutulman gerekiyordu falan demişti. Ama sezaryen için vaktim yoktu acilen spinale alındım geneli bekleyemicem dedi onda yaşamadım şükür kusma öğürme falan olsaydı yanmistim galiba 😅😅 bir de ne zaman kadın doğum acile gitsem hep bir spinal sezaryen olup baş ağrısından ağlayan adım atamayan kişiler görüyordum en az 3-4 kişi gormusumdur böyle bende çok korkmuştum spinalden o sebeple 🥲 size denk gelmemiş bence spinalde sıkıntı yaşayan 😅