1Sendemi2 Merhabalar 12. Haftamdayım. 2li testi devlette nasıl bir yol izleyerek yaptırdınız acaba. Ben Salı günü için normal muayene randevusu aldım. Gittiğimde direkt 2li test uygularlar mı ?
Smyklkc 1Sendemi2 bende devlette yaptırdım zaten ikili test yaptıracağım diyince yapıyorlar ultrasonla bakıp kan veriyorsunuz bu kadar
ZeyHus33 1Sendemi2 3 gün ince gittim 11 hafta 4 günlüğüm 2 li test yaptılar kan aldırdı bide ultrasyon tarihi verdiler 2 aya gidecem
yenidenanne34 1Sendemi2 ben zeynep kamilde yaptırdım normal kadin dogumda yapilmiyor antenental poliklinigine randevu aliyorsunuz mhrs üzerinden zaten yaninda yaziyor ikili test diye
hayalim35 1Sendemi2 bn gittim normal doktoruma perinatoloji bölümüne randevu al dedi artık onlar bakıyor dedi aynı hafta içinde oraya aldım ultrasondan detaylı bi şekilde baktı kan verdim 2 hafta snra çıktı sonuçlar
Asude1698 Evet gittiğinde haftan gelmişse direk kan aliyolar ikili test için. Bende devlet hastanesine normal muayene için gitmiştim haftam geldiği için yapmışlardı
Betuulll1 Smyklkc bende bu hafta yaptırcam ultrasonu doktor mu cekıyor yoksa ultrason bölümünden mi yapılıyor doktor birde ultrason verdi iki ay sonraya sıra verdiler detaylı ultrason yazıyor bu ikili test için değildir demi
Betuulll1 ZeyHus33 banada bu hafta yapılacak doktor ultrason tarifi verdi bu ultrason ikili test için değildir demi
Smyklkc Betuulll1 ikili testi kadın doğumcu yapıyor benim kendi gittiğim yapmıştı. Size detaylı ultrason için sıra açmış arayıp randevu almanız lazım şimdiden arayın randevu bulunmuyormuş sonradan
ZeyHus33 Betuulll1 tahminen dyl bana sordu akraba evliliği varmı ikili test istiyormusun dedi evet dedm ultrasyondan gün al dedi aldm ama 14.03.2024 bu tarihe verdi ozmna 20 haftalık fln olurum die net bakarz dediler galiba geldinde şekerli bişi ye dedi bide kan verdim
elmaelmaelma Bazı hastanelerde kadın doğum doktoru yapmıyor, perinatolojiye yaptırıp getirin diyor. Bazı hastanelerde ise normal kontrole gittiğinizde haftanız uygunsa kadın doğum doktoru yapıyor hemen.
Betuulll1 ZeyHus33 ZeyHus33 anladım bana ultrason tarihi verdi ama o gün öğlen gittim öğlen yapmıyoruz sabahtan gel dedi
2cocuk1bebekk yenidenanne34 canim bende zeynep kamilden aliyim dedim ama ayrica antinental diye bi ibare goremedim sen nasil aldin
ZeyHus33 1Sendemi2 şuan 11 hafta 4 günlük bu galiba detaylı ultrasyon bunun için bebek hareketli olması grkyor galiba ozmna 20 haftalık fln olur die galiba
yenidenanne34 2cocuk1bebekk mhrs nin uygulamasindan degilde google a mhrs yazip ordan gireceksin canim bi dene olmazsa yaz yine yardimci olmaya çalışırım
2cocuk1bebekk yenidenanne34 ordan girdim ama dedigin gibi o isim neydi osecenek yok. Hamileler alsbilir interlife fln yaziyoda
yenidenanne34 Semra03 cok memnun kaldim ayse betul hoca yapti benim testimi herseyini detayli inceledi banada ekrani cevirip anlatti bebegimi gosterdi cinsiyet tahmini bile yapti devlet hastanesi icin nerdeyse imkansiz bisey bu 😄