Drycgds Gizemtes tam 16 haftalığız 1 kilo almıştım ama bir haftadır midem yanıyo iştahım yok yarım kilosunu vermişim
Gizemtes Drycgds bende de mide yanması ve iştahsızlık var bu nedenle yiyemiyorum. Günde 3 öğün sadece eski hayatım gibi az az yiyorum.
Ayazayaz 15 haftalığım kilo almadım vermedim de ama vücut yapım değişti göğüsler büyüdü göbek çıktı normalde göbeksiz olduğum için göbek hemen gösterdi tabi kendini 🙈
Ceyceys Gizemtes canım doktor bakıyor ona beslenıyomu dıyo sor mesela 130 gram civarında olmalımıs bu haftada tabi. 3-5oynar
DuduMom Gizemtes ben 3,5 kilo almistim o haftalarda ama mide bulantim hic olmamisti. Herkesim bunyesi farkli bence takma genelde 4.aydan sonra aliniyo
Mervisnese Gizemtes 80 kilo ile hamile kaldim şuan 16 haftaligim 1 kilo.aldim sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yoksa bunyem müsait hemem alırım
Purple Gizemtes hic endiselenme bnim ilk aylrda cok midem bulanirdi bsey yiyemzdm bebk bslenmez dye korkardm cok sukur hic bsey yok meyve kuruyemis yiyin
Flora34 Ben 21 haftalığım 3 kilo aldım şuanlık. Ama bebeğim zayıf. Bunun aldığım kiloyla alakası var mı bilmiyorum. Uğraşıyorum ama alamıyorum
031965 Hiç almamıştım o zaman şimdi 22 hafta bitiyor daha yeni bi buçuk iki kilo kadsr aldım. Bebiş de beslenir yani dr haftasıyla uyumlu dediği sürece senin kilonun bi önemi yok
Arzukamer Gizemtes 18 ci haftamda 7 kilo almisim 🙈 4 aya kadr cok guzeldi kilo alimim su an 19 +5 gecen hafta kontrolum vardi 3 kilo almisim cok fazla ve napicam bilmiyorum 😲