Gulsen4224 Nurasl1 çiceğim ama kafa kemik yapısı ve nub duruşuna göre yorumluyorm ben bebeğin uzakta çekilmiş yakından görsem söylerdim belli değil 😑
Betultsr Gulsen4224 Hayırlısı olsun bi kızım var bide oğlum olsun isterim inşallah tahminin doğrudur canım çok teşekkür ederim 🥰❤️
Gulsen4224 Yenianneforum balımmm kafa yapısı erkek bebek geliyor evet ama nub karşiya bakıyor şuan yukarıya doğru bi’şey göremedim 😊
Gulsen4224 Zehr4k baya eskiden beri tahminde bulunuyorum ama biraz ara vermiştim şimdi yine burdayım tutma olasılığı yüksek evet 😊
Zehr4k Gulsen4224 Tahminin için çok teşekkür ederim Canım Doktorumuz minik hanımın gelicegini söyledi tutdu yaniiiii❤️🥰
alim_asaf Btlgndz sağlıkla gelsin inşallah. İkili taramam riskli geldi inan gözüm hiç bir şeyi görmüyor cinsiyet tahmini yapılmasını felan çok istiyordum ama ne yanlış bir şey sağlık istemek en önemlisiymiş sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🤲
Yenianneforum Gulsen4224 İlk kız dedi ben erkek hissediyordum sen erkek dedin ve bildin canım haftaya gittik tekrar baktı %95 erkek dedi
Annebebek000 Gulsen4224 gulsen hanim merabalarr sizi burda tekrar gordugum icin cok mutlu oldum 2 tane cocuguma siz doktordan once tahmin yapip soylediniz ikisinide bildinizz 😍😍💕💕suan kiz kardesim hamilee https://hizliresim.com/dljgmn7 bu da onun ultrason fotosu rica etsem musaitseniz bakarmisinizz 🌸❤