biranneo_ yummyyumos doktor 3 ay beklememi söylemişti korunduk o süreçte sonrasında pozitifi görmem 9 ay sürdü
Aysee6346 minikinsantanesi teşekkür ederim bir gebelik doktorun hatası yüzünden sonlandı bana da 1 ay korun dedi bende korunmama rağmen birdaha gebelik oldu çok şaşırdım kısa sürede hamile kalınca yani kanal ile birlikte 1 ay oluyordu imkansız birşeydi o da kimyasal oldu başka doktora gittim korunma dedi tam sırası rahim temizleniyor dedi gebe kalma şansın yüksek dedi ve sağlıklı bir gebelik olur bunu jinekolog dedi bende tamam dedim kanamam bitti affedersin 3 defa felan ilişkiye girdik ve hamile kaldım çok şükür aynısını anlamda yaşadı onun da 16 haftalikken bir düşüğü oldu 3 ay olmadı sonra kimyasal gebelik geçirdi o da bir ay olmadan gebe kaldı onun da 9 haftalık oldu ona bakarsan her doktor birşey diyiyor merak ettiğin varsa cevaplayabilirim
minikinsantanesi Aysee6346 rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dediğiniz gibi her doktor farklı söylüyor her insanında bünyesi farklı tabii önemli olan sağlık siz ve bebeğiniz sağlıklı olun gerisi önemli değil 🌿
Aysee6346 minikinsantanesi Amin canım aynen öyle her doktor farklı söylüyor çok şükür şuan da ikimizde sağlıklıyız 🥰🥰
Zeynep123321 Ben 3 ay korundum korunmayı bıraktıktan 2 ay snra hamile kaldım şuanda 30+4 üm 😊 yummyyumos
ilkgozagrim__ 6+3 haftalıkken düşük yaptım Sağlıksız olduğu için düştü dedi doktor 1 ay korun dedi korundum haziranda düşük yaptım temmuzda adet oldum bidaha olmadım şuan kızımla 25+3 haftalığız
S12e28h46 @yummyyumos Mayıs ayında düşük yaptım kendi yöntemlermizle korunduk Eylül ayında düşündük düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım 🙈
yummyyumos Tunzaliee lütfen genetik test yaptırın sebebini araştırın yoksa düşük tekrarlar pıhtılaşma olablir özellikle devlet hastanesi 3 düşük sonrası nedense bu testleri yapıyor lütfen genetik test yapın lütfen 🙏
ilaydamom_ kasım ayında düşük yaptım. aralıkta denedik. bat bekliyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏🌸
ilaydamom_ yummyyumos düşük nedenini araştırmadım. Araştıracak psikoloji de yoktu açıkçası. az çok tahmin ediyorum benim kanamam vardı kanama olmasına rağmen işte çalışmaya devam ettim oturtarak çalışıyordum ama stresli bir işim var. rapor alıp dinlenmedim. ilk olunca deneyimsiz oluyorsunuz. Allah bu acıyı kimseye yasatmasin
Sevincrah 3 ay sonra hamile kaldım, haziranda düşük yapmıştım, kısmet bebeğimin doğumu inşallah haziranda
yummyyumos ilaydamom_ inanın ben de çok zor zamanlar geçirdim iki aylıktı iki ayda öyle karnımda kaldı kürtajla almak istediler izin vermedim her doktora gittiğimde iki haftada bir ağladım tutamadım kendimi altı ay korunma verdi doktor Aralık’ta korunma bitene kadar gece uykularım hiç yoktu. Yani demek istediğim ben de bilmiyorum nedenini pıhtılaşma durumunu doktor test yapalım deyince öğrendim iyi ki de gittim özel doktor olmasaydı devlet doktorları iki üç düşük sonrası araştırıyor. Önlem almak amaçlı önemli olduğunu söylüyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın🥹
Sinem0135 yummyyumos canım benim ilk gebeliğim kalbi durdu kürtaj oldum doktorum 3 ay korun dedı süre dolunca bıraktım hemen 2.ye hamile kaldım onda da aynı şeyi yaşadım kürtaj oldum . 1 senedir korunuyorum yeni bıraktım sağlıklı hayırlısı inşallah. Bence bu süreden önce kendini hazır hissetmen çok önemli canım . Ben insanların boş lafları kürtaj oldun artık hamile kalamazsın laflarından korkup hiç hazır olmadan hamile kaldım ve aynı şeyleri tekrar yaşadım. Önce psikolojik olarak kendini rahatlat emin ol her türlü kalırsın bu durumda sakın kasma kendini stres aşırı etkiliyor . İnşallah rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı kolay bir hamilelik nasip etsin 🤲🏻❤️ bu arada benim araştırmadğım test kalmadı eşime kendime herşeyi yaptırdım. Benim de pıhtılaşma testimde sadece mthr genlerim de heterezigotluk var kimi doktor bunu önemsiyor kimisi de önemsemiyr . Asıl pıhtılaşma hormonu olmadığın için . Ama yine de ben şuan doktor kontrolünde coraspirin kullanıyorum hamile kalınca da iğneye başlanacak
yummyyumos Sinem0135 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım benim 🫶 sen düşük nedenini araştırdın mı doktorların çoğu ilk düşük herkeste olabilir diye araştırmıyor fakat pıhtılaşma varsa sürekli tekrarlıyor düşük. Benim bu başlığı açmamdaki sebep aslında bir bakıma bilinçlendirmek mesela benim cevremde hiç duymadım pıhtılaşmayı hatta bilseydim ben önce testler yaptırıp sonra cocuk sahibi olmayı düşünürdüm.
yummyyumos Sinem0135 işte demek istediğim bu. Bu ilk acı tekrarlamasın diye testler önemli aynısını yaşamayalım diye bu açıklamaları yapıyorum aslında doktorlar farklı farklı şeyler söylüyor iyi doktor araştırıp bulmak lazım ben de dört doktora göründüm planlı yapalım vs dediler hiç test yapılmadı bu doktora gitmeseydim öğrenemeyip tekrar düşük yaşayabilirdim değil yaşardım çünkü bebeği besleyen kanal pıhtılaşma olunca bebek gelişmiyor sağlıksız oluyor.