Burcuk [bilinmeyen] o dönemde kokudan bile etkileniliyor. Bana da olmuştu, ben bu adamla niye evlenmişim kokuyor demiştim ama her şey kokuyordu o dönem bana
DilekAlkanat Bende 19.haftamdayim esim sigara kullaniyor ondan degil ama kokudan tiksinmeye basladim oda ictigi zaman benimde öpesim falan gelmiyor gebelikten oldugunu dusunuyorum.
Elif4334 DilekAlkanat ondandır canım benimde aynı çünkü sigara içtiği zaman bi anda soğuyorum adamdan
Sonay [bilinmeyen] hamilelik yuzunden cnm geçici bi durum ona soğumak demeyelim bi süre isteksizlik diyelim
Mervenur001 Tek yasayan ben degilmisim demekki bende o haftalarda esimi yanima yaklastirmiyordum ne sevebiliyordum ne opebiliyordum kokuyordu bana suam 13+3 gunlugum duzelti cok sukur 😊
Haticesaid [bilinmeyen] aynı şeyi bende yaşadım ama düzelir merak etme kokusundan bile midem bulaniyodu geçti çok sukkur
deletedmom11 Way arkadaş bende eşime sarıLmadan uyuyamam heLe hamiLeyken dahada sarıLıp yatarm korkutmasınLar beni rüyamda diye 🤔🤔bende anormaL bi durum war neyden tiksiniyosanız bende herşey tersi 🤔🤔 acaba hamiLe diiLmiyim 🤔🤔🤔
smcnkrt deletedmom11 😂😂😂😂baya güzeldi aynen bende öleyim mümkün olsa işe bile dibinde gider gelirim ikinci kez hamileyim oğlumda eşim eşortmanını çıkarır giderdi ben çıkardığını giyerdim kokusu olsun diye bende hamile olmaya bilirim ☺☺
jrarya Glsnclk deletedmom11 bende de hiç öyle biley olmadı olucağınıda hiç sanmıyorum ama olmaz inşallah eve geldiği gibi koala gibi dibinde bitiyorum uyurken ztn dokunmadan sarılmadan uyuyamam Allah korusun yaşamam inşallah
Burcum deletedmom11 bende de olmadı valla aksine kokusu iyice hoşuma gidiyo. Çok şükür olmamış çok üzülürdüm vallahi.
fgunesli Bu ne garip bir sorundur. Tiksindiginiz seyler kokuyla ilgilidir insan sevdiklerinden tiksinmez ki
deletedmom01 [bilinmeyen] bendede oluyordu bi kasık suda bogmak istiyordum 😂😂 sinir oluyordum surekli laf sokuyordum amacsiz yerde sonradan gecti simdide gozunun icine bakiyorum 😊 hamilelikte oluyor sanirim
Garibana Koku değil görmek istemiyordum ama 2 hafta falan sürmüştü Allahtan .. isten gelmesini dort gozle beklerken o surcte gelmesin diye dua ediyodum nerdeyse 🤣🤣 O değil birde çok belli ediyomusum bakışlarımdan uzak durusumdan zavallı kocacim 😗😍
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Hamilelikte olabiliyormuş.. Kocasından midesi bulanan hatta kocasını görünce kusan bile duydum.. Ama düzeliyormuş zamanla..
deletedmom11 smcnkrt bende o gececiyken korkmayım diye onun tarafında yatıyorum ne biLim çok değişik şeyLerden tiksiniyoLar benmde iknci gebeLğm ama bizim tersLikde bi iş war 😂🙈🙈